• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
hej babeczki nanu śliczna dzidzia super ze wszystko oki:-)gatto mam nadzieje ze nie dlugo zobaczymy jak twoja dzidzia pozuje do zdj:-) dziękuję bardzo za fluidki;-)
Dziewczyny u nas w nocy było -4 a teraz na plusie 2 słoneczko jesienne jest ale zimno jak u was.Jak minie jakiś czas to pokaże wam mój wykres co prawda nie mierzona tempka od pierwszego dnia cyklu:-(ale mam nadzieję ze mi pomozecie zrozumieć o co chodzi,czy wogole mam owulke.Takze muszę troszkę pomierzyc bo jak wiecie mam długie cykle.Pozdrawiam was wszystkie buziaki:*

zapominjako wykresu jeszcze nie dodałam bo to dopiero 2dzień mierzenia.Pomierzę z jakiś tydz jeszcze i wrzucę:tak:ja nigdy nie kupywałam testów owulacyjnych bo tak naprawdę to nie wiem kiedy mniej więcej ich użyć żebym miała regularne cykle to wszystko by było o wiele prostsze:-(

Zapominajka, Nanu - ja sie przymierzam do testowania owu w kolejnym cyklu wiec jesli rzeczywiscie chcecie sie testami podzielic to chetnie je przygarne :)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry