• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hej kochane:-)mysia jak się czujesz?magda ty juz zaczniesz nowy cykl a ja mam cały czas jeden....trzymam kciuki za kolejny &&&&&&&

Dziewczyny mi się wydaje ze ja jestem jeszcze przed owulka bo mam juz polowę cyklu zaczełam mierzyc a tu taka niska temp.

Ostatnia edycja:
reklama
Angel ja czuje sie dobrze ;-) po regularnym piciu "tynku" wszystkie moje zmory i dolegliwosci odeszly w sina dal :-) po katarze ani sladu, a bolu gardla (przewidywanego przez mojego doktorka) jak nie bylo tak nie ma... antybiotyku nie wykupilam wcale :-D no dobra odpuszcze mu to gardlo, bo zawsze i wszystkich doktorkow moglam sciemniac na nie :-D i zadem mi nie zarzucil symulacji :-D taki moj urok, ze mam powiekszone i zaczerwienione migdalki... ale dopoki same dla siebie nie sa ogniwem zapalnym laryngolog mowila, zeby je zostawic :-D wiec mam w razie co powod do chorobowego ;-)
Z ciazowych dolegliwosci... jak nie bylo tak nie ma, w brzuchu czasem zabulga glosniej i to by bylo na tyle.
aha i troche czesciej latam siusiu ;-) waga stoi w miejscu, wiec pewnie tyle co przybieram ciazowe, to tyle samo trace z diety ;-)

Dobry,
ja zaliczyłam kolejną ciężką nockę z porcelaną w objęciach...
Zaczynam wątpić, czy to się kiedyś skończy.

Nanu wiem, że na opryszczkę pastę do zębów można. Podobno pomaga.

Ja mierzyłam w pochwie temp. I pilnowałam, żeby zawsze na tę samą głębokość termometr wkładać.
Teraz już nie mierzę. Ale pamiętam, że mi na 2 dni przed pozytywnym testem temp spadła i to znacznie. A potem wzrosła i znowu trochę spadła.

Zapominajko to Ty bidulko sie na przytulasz za nas obie ;-) mnie sie tylko strasznie spowolnilo tempo chodzenia:szok: babcie po 70-tce chodza szybciej niz ja :-D bo zaraz mam zadyszke ;-) ale co tam gdzie mi sie spieszy :-D

Zapominajko nie wiem czy pamiętasz jak mówiłam o mojej koleżance, która jest teraz w ciąży i długo miała przytulańce z porcelaną. Obecnie jest w 15 tyg., nie ma już zupełnie tych przykrych dolegliwości i je jak szalona :)

kurcze własnie zauważyłam,że robi mi się opryszczka na ustach.... można maść stosować?
ja jak mi się na początku (to byl ok. 8 tydz.) zaczęła wykluwać używałam cebuli - ma naturalny antybiotyk i pomogła... ostatecznie nie wylazła a ja byłam spokojna...
co do zagrożeń opryszczką... mi położna powiedziała że jest groźna tylko jeśli po raz pierwszy zarazisz się właśnie w ciąży bo jeśli miewasz czasem to w organizmie są już przeciwciała i nie jest to zagrażające... ja mam często, a jak wiedziałam że staramy się o dziecko wyłykałam całą kurację przeciw opryszczkową coby nic nie złapać i poza tym małym incydentem w 8 tyg. na razie odpukać jest ok.

miłej niedzieli :)

Heja

Witam sie z popoludnia ja juz po pierwszej turze obiadku J ugotowal zupe ogorkowa mmmmm pycha...chyba pójde jutro porobic reszte zleconych badan korci mnie zaby zrobic bete bo we wtorek mam termin @ ale chyba sie wstrzymam i zobacze czy malpiszon przylezie:tak:gdzie sie wszyscy podziali?????

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry