• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Fifka jest tam kilka niebieskich i granatowych spiochow, ale reszta unisex. To akurat na kazda okazje, ja juz mam troche rozu teraz niebieski, wiec gotowa jestem na kazda ewentualnosc ;-). Nie ma co wybrzydzac, ze 35euro kupuje 19 szt, po jednym dzieciaczku wiec niezniszczone ;-) a ze fotel i wanna od tej samej mamy, wiec jedne koszty wysylki ;-)
Co do wozka, nie mam jak sprawdzic jak sie prowadzi, czy trzaska buda przy rozkladaniu, jaki ciezki jest itp, itd. wiec wstrzymalam zakup, bo reklamacji na podane wyzej dyskomforty mi nie uznaja ;-)

reklama
Niby mialam ale ten byl bardzo ciemny... teraz taki bezowy jest...
Do terminu miesiaczki jeszcze ok 2 tyg... poza tym te bole... juz sa slabsze ale sa nadal...
Gin powiedziala ze mam przyjechac,zrobi usg,na szybko morfologie i proby watrobowe.... w sumie nie wiem czemu akurat proby... boje sie tak bardzo...

witam kochane:-) dziewczyny jakoś mam dzisiaj nerwa znów mnie budzik o 7mej nie zbudził na tempkę:wściekła/y:juz tak sobie moj mozg zakodował ze sama się zbudziłam przed 8 czy ja mam coś odejmować jak mierzę z opóznieniem bo sama juz nie wiem:eek:zapominajko super ze jestes zadowolona z włosków.elka ja nadal trzymam &&&&&&&:tak:magda śmigaj po teścior i nie trzymaj nas w nie pewności :-Dani@k trzymam mocno oby nie spadła &&&&&&&&&&&&lenka mega kciuki zaciśnięte,będzie dobrze &&&&&&&&fifka witaj kochana dziękuję bardzo;-)ja także trzymam wykres ładniutki &&&&&&&& co do ząbków to mój mały też nie miał a jak się zaczęło to 4 na raz szły:tak:nanu nie denerwuj się ja też miałam śluz ciemno brązowy tylko nie wiedziałam że jestem w ciąży i pózniej spytałam gina to powiedział że pewnie w tym dniu miałam dostać @.Będzie dobrze wydaję mi się że na poronienie to krew jest raczej jasno-czerwona.mysia buziam:*

Pozdrawiam was kochane:-)

Nanu proby watrobowe zeby sprawdzic czy wzdecia brzusia nie sa od watrobki, a ta uwielbia uprzykrzac zycie. Moje bole od wora byly pod zebrami i zadna zmiana pozycji nie pomagala, promieniowalo i na nerki i wszystko od polowy zeber w dol... no i do tego tez cierpisz na zaparcia, wiec niby nic takiego a upierdliwe jak cholera. Pocieszajace jest to, ze po regularnym piciu owego "tynku" moje bole i problemy z wc minely... poki co ;-) moze u Ciebie tez cos takiego sie wybudowalo, a moj doktorek mowil, ze kamyczki to i w kilka miesiecy potrafia sie wybudowac w czasie ciazy bo jest tak cholernie wielka zmiana hormonalna w naszych cialach ;-)
Nie martw sie na zapas.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry