• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Elka GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!! :-D Ależ się cieszę!!!!

Magda nie myśl ze mogłaś poronić.... Mam nadzieję że to nie to, ale nawet jeśli to nic nie mogłaś z tym zrobić... przytulam cię bardzo mocno :* W końcu się uda!
Zapytaj lekarza o duphaston! On jest na podtrzymanie ciąży i przygotowanie organizmu pod ciąże jeśli dochodzi do zapłodnienia a jest problem z jej utrzymaniem :*

Ona to ma
łapie fluidki!!!

Nanu
przepiękne rogaliki!!! Ależ ty masz dryg do tego gotowania!!! Aż ślinka cieknie!!!! A jak tam korzonki? Ja w ciąży zmagałam się z rwą kulszową....

reklama
czesc dziewczynki :-)

Elka gratki :-) super trzymaj berka i nie uciekaj z nim ;-) dbaj o siebie i sie nie denerwuj, oszczedzaj sie w pracy :-)

Magda duphaston (czy jak to sie pisze) i luteine sie bierze w drugiej fazie cyklu i w ciazy na podtrzymanie. Z tego co pamietam zawieraja progesteron, ale jak spiochy powstaja to dokladnie Ci opisza co jak i po co ;-) Nie zakladaj ze to bylo poronienie, po # czesto okresy wygladaja inaczej. Bedzie dobrze i uda sie nastepnym razem, jak sie denerwujesz i stresujesz idz do gin w 4 dc i popros o badania hormonow, drugie sie robi 21-22 dc. i wtedy wszystko jasne czy moga wystapic problemy z zagniezdzeniem czy nie ;-) a poki co glowa do gory i nowy cykl to nowa szansa. :-)

Dziewczyny zostalo mi ponad opakowanie dupka z poprzedniego razu myslicie ze powinnam profilaktycznie brac??nie mam swojego lekarza z ktorym moglabym sie skonsultowac:-(jak cos to i tak bym szla dopiero po niedzieli...RATUNKU!

Dziewczyny ja się zupełnie nie przejmuję,że nie udało się w pierwszym cyklu po stracie. Wiem,że nie uda się od razu. Zaczynam się po prostu bać,że coś może być ze mną nie tak. Może panikuję po tym ostatnim. W sobotę rano idę do ginekologa, więc zapytam Myszko o te badania, chcę sprawdzić wszystko, czy jest ok. Dziękuję za informacje o co mam zapytać.

czeeeeeeeeeeeeeść :-)

Elka no niech Cię wyściskam :*:*:*:*:*:*:*:*:* czwartki są fajne ;-) co do dupka.. to się nie wypowiem.. może zadzwoń do gina, co??? (a ten biały śluz to ile czasu masz????? i cały czas??????)

Magda
nie wiem co powiedzieć - ściskam wirtualnie, zaciskam kciuki za badania i za przyszłość &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ani@k no wlasnie nie bardzo mam gdzie zadzwonic ten co do niego chodzilam jest na urlopie a ten co bylam u niego ostatnio przyjmuje tylko w poniedzialki...cos pomysle

Sluz mam od ok 23dc no i raczej caly czas raz mniej raz wiecej...a dlaczego pytasz???

Ostatnia edycja:
Elka ja tez wlasnie mam dupka i tez chcialam juz brac, ale skoro nie ma bolu brzucha, plamien to po co? Moim zdaniem jesli nie ma takiej potrzeby , jesli wszystko jest ok to nie ma po co brac, zreszta trzeba sie i tak najpierw skonsulto wac z lekazem ile tego brac. Trzymam kciuki, aby nie bylo takiej potrzeby!!;-)

Nanu fajna ta stronka promobaby- na pewno się przyda :) dzisiaj mają być w biedronce kocyki dla niemowląt za 14,99 i okrycia kąpielowe z myjką i ręczniczkiem za 19,99. Zaraz się umyję to polecę zobaczyć czy warto kupić.

Elka gratulacje i spokojnej ciąży życzę &&&&&&& co do dupka to się nie wypowiem. Tutaj dziewczyny na początku też polecały mi brać. W pierwszej ciąży niby brałam na początku a teraz nie.Najlepiej jakbyś skonsultowała się ze swoim lekarzem, znając dokładnie historię Twojej straty będzie wiedział co robić.

Magda przytulam mocno, trzymam kciuki za kolejny cykl &&&&

U nas dzisiaj zapowiada się piękny dzień. Popiorę sobie pościel to mi przynajmniej wyschnie.
Życzę miłego dnia kochane :*

reklama
Elka mordo moja kochana, ogromne gratulacje!!!!!! Chyba mialas nosa, co????:evil: Bo ja tak czulam, ze ty czulas hehehehehe. Kochana dbaj o siebie, nie przemeczaj sie i wstrzymaj moze z lekami. Jesli nie masz zadnych dolegliwosci to do poniedzialku tez nic sie nie stanie (gdybys ewentualnie zaczela plamic to wez, ale na pewno tak nie bedzie!!!), a potem idz lub zadzwon do ginka:tak:

Madzia bardzo mi przykro:-(ale nastepny cykl nowe nadzieje! Nie mysl, ze moglo byc cos zlego, czasem tak sie zdarza, zwlaszcza, ze bylas przeziebiona! Zbadaj sobie progesteron w 22dc jesli masz taka potrzebe i przede wszystkim o jakiekolwiek leki zapytaj ginka (biora dupka, acard, luteine, itp, wiec jest tego troche, ale to lekarz musi ustalic:tak:, bo duphaston bierze sie w II fazie cyklu)

Nanu ale mialas fuksa z tymi ciuchami!!!! Ze tez mnie nikt nic nie daje za darmo....co za zycie!!:baffled::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry