• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Po pierwsze: Elka GRATULACJE! Dbaj o Was!!!:)

Po drugie: Magda,sciskam... nie mysl ze znow stalo sie najgorsze,wcale tak nie musi byc.... idz do ginka,sprawdz co i jak,zrob badania... bedzie dobrze!

Co do ciuchow to to taki wor (niebieska torba z ikei) ktory krazy miedzy ciezarnymi:) dostal mi sie od kumpeli,czesc ciuchow jej,czesc jej znajomych.... przebralam wczoraj co na mnie pasuje i nawet sporo sie udalo:) bardzo sie ucieszylam bo dosc drogie te ciazowe szmatki a i tak uzywa sie je krotko... takze spodnie,spodnice i sukienki mam.... musze jeszcze z bluzkami pokombinowac,jedna koszula HM MAMA idzie do mnie z allegro (5zl + przesylka:)

My po kawce i rogaliku,pospalismy sporo:) Robie S kanapki,potem pranie zrobie.... pogoda boska,szkoda tylko ze musze w domu siedziec....

heja kochane:-)

elka ja pikule przestałaś mierzyć tempkę i masz babo placek:-D:-D ściskam bardzo mocno ale się cieszę jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:-) GRATULACJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dziewczyny jaka piękna pogoda
:-) spiję kawkę i lecę z małym na plac zabaw pozjeżdżać troszkę:tak:

Ostatnia edycja:
No to co dzis mamy dzien praczki ?? u mnie juz sie pierze i tez na dwor wywale bo ladnie sie zrobio to i szybko przeschnie :-) a w sobote ma byc pieknie i 24° to pojedziemy sobie do ZOO :-) uwielbiam ogladac delfiny :-) moglabym tam siedziec calymi dniami ;-) wezmiemiy Mala i pojedziemy na caly dzien :-)

U mnie już rozwieszone :-) sąsiad wymienia drzwi na klatkę i strasznie wiercą więc moja świnka dostała szału- tak się boi wiertarki. Siedzę teraz i bawię maluszka żeby się tak nie bał.

A ja własnie sie wsciekam bo mi się wszystkie dodatkowe opłaty pokumulowały w jednym miesiącu: ubezpieczenie mieszkania, dodatkowa wizyta u gin i dodatkowe badania, jakaś dodatkowa opłata do kredytu hipotecznego która jest raz na 3 lata..... w sumie prawie tysiak dodatkowo - jak ja nie lubię takich akcji....

No mam :-) ale co zrobić jak on taki kochany. Zbudowaliśmy mu nowy kojec i jest trochę niezadowolony bo ciaśniej ma. Dzisiaj od rana śmiesznie obczajał nowe ustawienie mebli w salonie, mruczał przy tym z niezadowoleniem.

Marta to my mamy to samo z kotem, pojawia sie cos nowego to ona pierwsza jest do zwiedzania :-D i tak jak mlodemu kupilismy dywan dwa dni temu tak do teraz wskakuje mu na lozko... zeby tylko na dywanie lapy nie postawic, bo jej sie nie podoba :-D

reklama
Dziękuję dziewczyny,już mi lepiej :) W sobotę planowo idę do gina i poproszę o skierowanie na hormony i jakieś ewentualnie leki. Chciałam się dowiedzieć o nazwy,żebym mogła o to wszystko zapytać.

No to zaczynam nowy cykl, kciukasy trzymajcie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry