• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
A od nas właśnie wyszła kumpela i dostała mi się cała bateria ciuchów ciążowych!!! juppiiiii!!!
mam chyba z 3 pary jeansów, 2 pary materiałowych spodni, ze 3 tuniki, jedna sukienka, jedna spódnica.....
ale fajowo!!! :D

aha - jak któraś z mam w PL robi już zakupy dla bobo to to jest fajna stronka:

http://promobaby.pl/

Ostatnia edycja:
O 4.30 obudził mnie prze potworny ból brzucha i pojawiło się krwawienie. Dzidziusia nie będzie. Temperatura mocno nie spadła,bo wciąż mam 36,8. Boję się,że może znowu stało się to co ostatnio? Wtedy to stało się na bardzo podobnym etapie,jakieś 3 dni później. Jest to zupełnie inny ból brzucha niż przy zwykłym okresie.

Wstawac spiochy!!!!:-)
Czekam na pozytywne testy i doczekac sie nie moge...:tak: na wszelki wypadek wysylam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nie mialam za bardzo czasu zeby was nadrobic :zawstydzona/y:

ooooooo Elka gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D
Madziu a Ty robilas? Juz doczytalam... przykro mi, ale przeciez jak nie teraz to nastepnym razem, az wkoncu sie uda

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry