• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dziewczyny, ja czekam spokojnie na okres. Tempka spadła, więc zaraz przyjdzie. Ale następny cykl nasz Suana - dokładnie!

Moni, pod wykresem masz "Udostepnij wykres", przechodzisz na zakładkę miniatura i kopiujesz link :)

reklama
Zapominajka, czasem poryczeć sobie trzeba. Jak to mawia moja mama nawet dobrze robi. Na poprawę nastroju dobre są banany i czekolada - wzrasta po nich poziom endorfin w mózgu :)
Luteina i Duphaston - masz rację to to samo , czyli progesteron. Gin przepisał mi teraz luteinę dowcipnie a że został mi Duphaston z poprzedniej ciąży pytałam czy też mam brać - no i mam brać nie zaszkodzi a pomóc może. Niech pomaga :)

Małgonia ile płaciłas za ten lek? Jak będę w ciąży mam go brac. To zastrzyki?
Boje się:(

A acard też bierzesz?

Zapominajko popłacz sobie... W ciąży hormony buzuję i to raczej normalne, a pozatym ta pogoda...

Ostatnia edycja:
Małgonia nie bój nic z tym zastrzykiem. To jest tak tylko pod skórę jak insulina, nie boli wcale :-)
Kurcze to clexane już nie jest na zniżkę ?? człowiek nie pracuje od pięciu miesięcy to jak zacofany-tak się szybko wszystko zmienia.

Moni Cena Clexane jest zabójcza - 116zł za 10 zastrzyków czyli 10 dni. Dziewczyny na "Ciąża po poronieniu" pisały o Fraxiparynie w zamian , tańszej trochę. Nie wiem czemu ginekolodzy uparli się przy Clexane. Na zniżkę jest w złamaniach z leżeniem (np złamana noga), w zakrzepowym zap. żył , po zawale gdy trzeba leżeć a w ciązy tylko w nawykowych poronieniach. Warto popytać, bo zostaja w domu niezuzyte opakowania - moja koleżanka np ze złamaną nogą nie zużyła całości i dostanę od niej opakowanie. W każdym razie kupiłam jedno opakowanie na teraz a znajomi mają popytać.
Tak, biorę do tego Acard 1x1.

Też się boje, ale podobno zastrzyki nie są bolesne. Tylko mogą być siniaki na brzuchu . Spróbuję dzisiaj wieczorem to Ci napiszę jak było :) A juz możesz się popytać, może ktoś ma zapas Clexane do wydania, przyda Ci się wkrótce :)

Marta to Ci wstydnis sie trafil :-D

Zapominajko moze fotki z wystawy sklepowej poprawia Ci nastroj ;-)

a u nas juz powoli widac swieta na ulicach :-D jeszcze ponad miesiac, ale uroczo to wyglada az sie chce z domu wieczorkiem wyjsc pomimo chlodu :-)
DSC_0081[1].jpg dodam, ze wszystkie pluszaki sie ruszaja tworzac calkiem fajna hisstorie swiateczna no i muzyczka rowniez swiateczna rozbrzmiewa na ulicy :-) oczywiscie na kilku fotkach Mala Ksiezniczka zafascynowana widoczkiem :-)
DSC_0083[1].jpg DSC_0084[1].jpg DSC_0089[1].jpg DSC_0090[1].jpg DSC_0092[1].jpg

Ostatnia edycja:
Zapominajko na zywo wyglada to o wiele lepiej ;-) w sumie ponad godzine stalismy a i tak bylo malo :-D w ten weekend beda juz i ulice na starym miescie ozdobione i moze juz postawia budki handlowe wygladajace jak domki z piernika to porobie fociaki t Wam podrzuce na poprawe humorkow :-D

w sprawie ubezp., wyglada na to ze udalo sie to zalatwic... ok w wakacje tez tak wygladalo ;-) dostalam na pismie potwierdzenie zgloszenia ze skladkami od kiedy sa placone... a wlasciwie od kiedy im zaplaca :-D obled, ale co tam mam papier i doktor to akceptuje, a ile razy bedzie musial wysylac faktury zeby kase dostac to juz mam sie o to nie martwic ;-) on sobie od nich sciagnie wczesniej czy pozniej :-)

reklama
Małgonia cena straszna:szok::szok::szok::szok:. Czyli nie wystarczy raz stracic dziecko. Kurcze zła jestem:crazy:

Myszko Misiaki super... święta tuz tuż... Chociaz ja już nie czekam jak kiedyś. Jakoś mi zobojetniały
Fajnie ,że z ubezpieczeniem się poukładało:happy2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry