• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
suana na pewno będzie biło, wiem jakiego masz stresa, bo ja mam to samo przed piątkową wizytą...
ale MUSI być dobrze. Trzymam kciuki &&&

jeszcze po dzisiejszych snach ( śniły mi się martwe dzieci, że zawijałam je w jakieś folie, i jakiś pożar, duchy) to już w ogóle mam stracha :/

Suana, Marta &&&&&&&&& za wizyty!
Iza jakie straszne sny!!! Oj, trzeba je przepędzić jak najszybciej! W piątek będzie dobrze! O której masz wizytę? ja też wizytuje w piątek, mam wizytę o 12.30 a później usg! Mam cykora też, teraz łożysko ma przejąć rolę, boje się ze względu na tą kosmówkę i brzuch mi się napina. Nie mam już plamieñ, ale dużo takich pierdułek niepokojących się nazbierało! Chociaż możliwe, że po prostu już za długo niewidziałam mojej dzidzi i sieje panikę! Oby do piątku!!!
Miłego dnia kochane!!!!

suana,marta - 3mam kciuki!

Ja dziś zostałam w domu, przeryczałam całe rano:(
Mój brzuch wygląda jak wielka bania, od prawie tygodnia nie mogę sięporządnie załatwić... Nic nie pomaga: czopki (dziś już dwa), lactulosa, dieta (otręby,ciemne pieczywo itp), nic!

w sb zjadłam pizze (2 kawałki) i nie wiem,może to to mnie tak przyblokowało...
Masakr,wyć mi się chce!

Moja gin jest od 15stej,pojade... zresztą i tak L4 przynajmniej na dziś albo do końca tyg by się zdało...

Wikama wizytę mam w piątek o 15stej.. przez te sny mam coraz większego stracha. Próbuję w dzień o tym nie myśleć, ale jak widać w nocy moja psycha działa sobie w snach :-p

Nanu z tymi zaparciami to jakaś masakra, ja też mam ciągle brzuch wydymany i jakieś gazy bleee, ale nie wiem niestety jak Ci pomóc jak ani czopki ani dieta nie pomaga. Współczuję..

Nanu współczuje! Myśle, że to może być ta pizza, ja też zawsze w piątki kusze się na kawałek pizzy jak wracam z wizyty u gin. I teraz jem prawie same sałatki i zupy z gotowanym mięsem. Pomagają mi też jabłka. Idź do doktorki może przepisze ci jakiś jednorazowy środek i na pewno zwolnienie z pracy Ci da! Trzymaj się

reklama
Dzieki dziewczyny. Siedze teraz w poczekalni i mysle o tym, ze zaparkowalam na zakazie (3 razy objechalam i nigdzie nie bylo miejsca) - mam nadzieje, ze nie zdaza mi mandatu wlepic przez ta chwile!

Marta &&&&&&&& za Twoja wizyte

Izka, ja tez w dzien staram sie myslec ze bedzie ok a w nocy mam koszmary :/

Nanu mi moja gin polecala taki syrop Lactulosum i mi pomagalo.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry