• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Martus dadza cos na wstrzymanie i lezenie, nic sie nie boj w ostatecznosci poloza Cie w szpitalu i beda poddtrzymywac do 37tc co jest lepsze niz przez dwa lata latanie z Wojtusiem po lekarzach, bo taka procedura z wczesniakiem...o ile czegos nie myle;-)
Nie denerwuj sie Wojtus gdyby nawet juz chcial wyjsc to nie jest grozne dla niego;-)

Kaso tak, teraz moja szyjka ma 5cm, jak bylam w szpitalu z worem miala 4,4 wiec urosla dosc sporo tylko na lezeniu i magnezie (450mg/dobe)

Ostatnia edycja:
reklama
Myszko no to teraz mnie wystraszyłaś :szok: nie wyobrażam sobie, żeby mieli mnie trzymać do końca roku w szpitalu. Teraz będę się modlić żeby to była jakaś niegroźna infekcja...

Hej Martuś na 99% obstawiam, że to zwykły śluz!!! Nie denerwuj się! Podbrzusze może pobolewać, przecież Twój Wojtuś robi się coraz cięższy, a mięśnie coraz bardziej porozciągane i nie jest im łatwo pracować! Poleż dzisiaj na lewym boczku i zrelaksuj się! Tego śluzu pod koniec naprawde może być dużo!!!

Witam! Przepraszam ze ja jak zwykle tylko o sobie, ale nie latwo Was nadrobic...
Mam nadzieje ze u wszystkich wszystko ok :) U mnie jakos leci, sprzatenie przed swiateczne, gotowanie, praca i opieka nad mlodsza siostra i tak mi jakos szybko czas leci i brak czasu na cokolwiek. Palenia niestety nadal nie rucilam... zamowilam e papierosy z allegro, ale jeden nie dzialal wiec musze im odeslac.
Mam pytanie co do ruchow maluszkow, wydaje mi sie ze dzisiaj poczulam :cool2:, ale nie do konca wiem czy to "to". Takie jakby babelki w brzuchu, delikatne smyrniecia od srodka... myslalam ze to moze gazy mi sie zbieraja, ale raczej nie... myslicie ze to moga byc wlasnie ruchy? Przez to nie moge sie na niczyw skupic :D Dodam jescze ze czuje jak siedze jak sie poloze to juz nie.

Marta trzymam kciuki za wizyte ale to napewno jak dziewczyny mowia sluz.Ja mialam w tamtym tyg tak ze myslalam ze mi wody plodowe uciekaja czy cos,taka mokra czulam sie nonstop ale lekarz mnie uspokoil
Ona to ma ja wlasnie takie mrowienie,jakies bulgotanie poczulam w 17tyg a prawdziwy kopniecie malej w 19tyg.Ale duzo dziewczyn pisalo ze poczulo wczesniej,takze moze to byc u ciebie rowniez
Okazalo sie ze u mnie jakies angina wirusowa,gardlo mi zaraz wypali,dalej taki bol chociaz przespalam sie nawet godzinke.Miala ktoras z was takie cos?Niby bardzo zarazliwa taka angina jest...

Marta nie wiem co Cie tak mocno wystraszylo, to nieostatnie swieta, a wierz mi ze nawet gdybys musiala pobyc te 2-3tyg w szpitalu dla dobra malego to, to nie jest tak zle. Sa kobitki co leza miesiacami i walcza. Poza tym szpital to byla ostatecznosc, wiec sie nie strachaj i nie denerwuj poodpoczywaj, wrzuc na luz i mysl pozytywnie a nie infekcje jeszcze wymyslasz na koniec;-)
Jak to sie mowi? Swieta, swieta i po swietach... Maly najwazniejszy w tej chwili:-)
Zycze aby jednyk to byl najzwyczajniejszy z glutow ciazowych:-)

Ona to ma w 15 z kawalkiem? Troche wczesnie, ale mozliwe;-)

Karo wez i jedz cebuli duzo, ja miewam minim raz w roku taka angine, ze ledwo szczeki rozwieram cebuli im wiecej tym lepiej i lepiej cieplego za bardzo nie pic, pij przestudzone, gorace bedzie wzmagac stan zapalny. Tamtum verde w sprayu jest tez dodatkowo do pryskania pomocne, bo dziala antyzapalnie i przeciwbolowo.
Zdrowka kochana duzo, duzo, duzo:)

Ostatnia edycja:
Myszka wlasnie mi tez sie to wydalo dziwne ze tak sybko i to w pierwszej ciazy... ale nie wiem co to mogloby byc jak nie maluch do teo czulam to znowy, ale wlasnie wtedy gdy siadlam i sie wslucham w swoje cialo. Zobaczymy czy w nastepnych dniach tez tak bedzie jesli tak to znaczy ze maluszek skacze :d

Nanu u mnie tez nie wiadomo czy to juz ruchy moze to cos innego, kazda czuje to inaczej. Ja musialam sie chwile skupic i wczuc w swoje cialo do tego mialam reke na brzuchu bo czytalam ze dzidzia zbliza sie do tego miejsca bo jest cieplo. Do tego mam troche brzuszka z przed ciazy ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry