• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Wróciliśmy :-)
Straszne warunki na drodze, no ale w sumie czego innego się w grudniu można spodziewać.

Ona-to-ma ja w pierwszej ciąż ruchy poczułam ok 16 tygodnia, a teraz jeszcze szybciej.A należę zdecydowanie do wielkich kobiet.
Dużo zależy od kosmówki i ułożenia.

u mnie to chyba naprawde dzidzia bo co usiade to czuje, a zoladkiem wszystko ok nawet bakow brak ;-), ale dziwne uczucie... takie laskotanie :-) ja nie wiem gdzie mam lozysko, dowiem sie 21 na wizycie :)

Cześć śpiochy :-D chyba pierwszy raz jestem pierwsza.Pewnie dlatego, że nie mogłam dzisiaj dospać. Dzisiaj śniło mi się, że przymierzałam suknię ślubną i oczywiście rano zajrzałam do sennika (niby w to nie wierzę, ale takie wymowne sny sprawdzam). Sen oznacza przygotowywanie się do nowej roli:tak:
Teraz siedzimy sobie przy herbatce, małe fika ok 5 rano i jakoś się nie męczy tylko daje czadu coraz bardziej. Glutów jakichkolwiek brak, brzuch też ok. Niedługo się zbieram i jadę do przychodni. Ale jakoś mam dobre przeczucia :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry