• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Nanu efekt koncowy rewelacyjny:-) to mowisz, ze sprzet smiga, a mezus spisal sie na medal? To teraz jakas pyszna kolacja i bedziecie kwita;-)
Moj tam wszystko zrobi za gulasz:-D

Zapominajko kuruj sie:-) zdroweczka zycze

Karo to mloda potem na karate zapiszesz jak taka dobra w kopaniu;-)
Bierzesz magnez? Nam dali 450mg na dobe i w ciagu 3 tyg wylezalam plus 0,6cm ale kwietniowki biora jeszcze luteine na krotka szyjke do lezenia i magnezu.
Edit:
Wlasnie tak sobie mysle, ze jak tak dalej bedzie mi tej szyjki przyrastac to "to" moje dziecie bedzie mialo caly labirynt do pokonania w drodze na druga strone;-) :-D

Marta historia glutka skonczyla sie na ginkowych ogledzinach i byly to "resztki" igraszek...swoja droga naszych pierwszych od dwoch kresek;-) a moj sie dopytywal czy niczego nie popsul;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Marta historia glutka skonczyla sie na ginkowych ogledzinach i byly to "resztki" igraszek...swoja droga naszych pierwszych od dwoch kresek;-) a moj sie dopytywal czy niczego nie popsul;-)

to u mnie odpada taka przyczyna bo przez szyjkę mamy post. No nic, dzisiaj poobserwuję jeszcze i najwyżej jutro podeje bo moja pani będzie w przychodni.

Dzień dobry kochane , spokojnego dnia

Dzień dobry dziewczynki! Miłego dzionka!
ja rano nie wytrzymałaś i zrobiłam sałatkę z tuńczyka (bardzo szybka - robię ją 15 minut łącznie z gotowaniem jajek) i teraz mam zamiar ją zjeść!!! Aż mi się buzia śmieje do tej sałatki :)
Marta z tym glutem to tak sobie przypominam, że pod koniec z Wiką też miałam często. Co prawda może to być jakaś infekcja, ale tylko w przypadku jak jest o zmienionym kolorze lub o konsystencji twarogu. Jak Cię to niepokoi to idź do gina, jak jakiś paskudnik ma na to wpływ to dobrze przed porodem wyleczyć. Swoją drogą to zasuwa Ci suwaczek w jakimś expresowym tempie! Ty już niedługo utulisz swoje maleństwo :)

Dzień dobry;
u mnie lepiej, ból zelżał. Więc to na bank nie był ząbek.

Marta pewnie to czop ci schodzi :tak:

Nanu super się ta szafka prezentuje i oczywiście zawartość też.

My dziś jedziemy auto odebrać :-)
Już się nie mogę doczekać.

hej dziewczynki, nie wiem, czy mnie pamiętacie, kiedyś tu z Wami pisałam... mam do Was pytanko-kiedy będąc już w tej obecnej ciąży poczułyście takie konkretne objawy i to, że w ogóle jesteście w ciąży? czy lęk Wam mocno towarzyszył przez to, że poprzednia ciąża była stracona? jak się go pozbyć?

całuję i życzę miłego dnia :-)

reklama
Myszka ja biore Magnesium takie tabletki musujace narazie,no i lezenie i moze ten magnez sprawily ze szyjka wiecej sie nieskrocila.
Ewik mi lek towarzyszyl od samego poczatku ciazy i nadal go mam,ale wiem ze dla kruszynki stres niejest dobry wiec trzeba czasami troche odpuscic i pomyslec ze bedzie dobrze,ze musi byc dobrze.U mnie poprostu staralismy sie i jak niedostalam@zrobilam test.

Dziewczyny ja dzisiaj cala noc nieprzespalam,taki okropny bol gardla mnie zlapal,chocby ktos od srodka mnie pozeral.Nigdy niemialam takiego czegos.Myslalam ze mam szkarlatyne ale bylam dzisiaj rano zaraz u lekarza rodzinnego i powiedzial ze to nieszkarlatyna ale musze wziac antybiotyk no i chcial juz mi przepisac penicyline bo mowi ze niezaszkodzi dziecku,ale w tym momencie przypomnialo mi sie ze mam uczulenie na penicyline wiec lekarz musial myslec znowu co mi przepisac.Przepisal cos innego na 5 dni i zobaczymy.Slowa nieumie powiedziec,ani sliny przelknac.Cala noc plukalam gardlo szalwia,hebatka z miodem ale pomagalo tylko na 5-10minut.Mysalalam ze moj plecow juz jest okropny ale ten bol gardla jest nie do wytrzymania:wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry