• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Zapominajka współczuję, sama borykam się z zatokami już jakieś 13 lat :-( w roku ostry stan zapalny średnio 6-7 razy.A tak permanentny katar. Mam jakieś torbiele ale brak mi odwagi na operację.

Współczuję, ja mam może 3 raz i już mam dość.
Ale ponieważ w miarę mam efekty moich nieudolnych prób leczenie, wiem że to nie ząb.
Fuma dzięki za radę, na pewno wypróbuję.

Myszko, Karo cieszę się, że wszystko w porządku!!!

reklama
Hej!
Ja już tez po pieczeniu piernikow. Jak mi się uda to wkleje zdjęcie. Muszę tylko zgrać z telefonu.

Moje Aniolki są pochodzić na cmentarzu w grobie swojej babci. Pierwsza ciążę poroniłam w domu. Długo zastanawiałem się co powinnam zrobić i taka podjęłam decyzje. Za drugim razem byłam w szpitalu, ale tam tez nikt ze mną nie rozmawiał co powinnam zrobić wiec zadecydowalam ze drugi Aniolek dołączy do pierwszego. Tam mu bedzie najlepiej. Na cmentarzu jeszcze nie byłam. Myśle ze pojedziemy w Wigilię. Mój mąż zawsze jeździł na grób swojej mamy wiec teraz wybierzemy się razem.

Karo super że szyjka, się nie skraca!!! Musisz uzbroić się w cierpliwość i dużo wypoczywać!!!
Mysia, super, że wszystko ok! Masz rację, że poszłaś do lekarza, lepiej iść niż się umartwiać! Szczerze, ja też mam schizy kilka dni po wizycie, najchętniej to bym to usg nabyła i tak rano, w południe i wieczorem bym sprawdzała czy wszystko jest ok z dzidzią!!! Więc ja po tyłku lać nie będę bo mi również się należy:-D
zapominajko ja też miałam przygody z zatokami na początku tej ciąży. Na ból to można jedynie apap (dobrze pamiętam? bo dziś już zmęczona jestem), na rozrzedzenie wydzieliny to piłam wapno. Ale dostałam antybiotyk dla ciężarnych i szczerze chwalę to posunięcie lekarza bo jak mi to schodziło z zatok to leciało na gardło i zaczął się kaszel i generalnie bałam się, że te bskterie zagrożą bardziej. Leżałam 10 dni i mam spokój jak na razie. Jak dopadło Cię zapalenie zatok to wydaje mi się, że lepiej iść do lekarza, bo tu to już herbata z miodem nie pomoże.
Dziewczyny w czwartek miałam usg dopochwowe, w piątek miałam dużo na raz brązowej wydzieliny i tak teraz codziennie coraz mniej. A dzisiaj miałam wrażenie, że wydzielina jest biała. Może ten krwiak mi zszedł cały?!?! Nie mogę się już doczekać piątkowego usg!!!!

Wikama Wam mowie, ze lepiej isc sprawdzic niz sie denerwowac i sama robie dokladnie to co radze...wiem jak bardzo to pomaga. U mnie wychodzi wizyta srednio raz na tydzien...ostatnio;-)
Trzymam kciuki coby Cie to cholerstwo opuscilo raz na zawsze. Lez kochana do piatku przesiedzimy na szpilkach, a potem licze ze juz bedzie tylko lepiej:-)

hej kochane, ja zmuszona sytuacją posprzątałam na błysk szafę gospodarczą - właśnie skończyłam:))))
ale nowy nabytek hula:P

IMAG1570.jpg

S dziś był moim heroe! dał radę to wszystko sam zorganizować, a nie było to tak proste na jakie wygląda bo przy remoncie najpierw była pralka a potem szafa a teraz? szafa juz stoi więc trzeba było z niej wycisnąć pralkęi wstawić nową! mało tego - wypoziomowć z mało komfortowym dostępem do regulacji tylnych nóżek po wstawieniu:)
ale dał radę!!! :D

Nanu kurcze ale żeś te wszystkie rzeczy w perfekcyjnà kosteczkę złożyła!!! Pralka oczywiście prezentuje się rewelacyjnie, a to nieskazitelne otoczenie wręcz mnie onieśmiela ;)! Nanu super kącik gospodarczy! Szczerze, do pozazdroszczenia! Mnie też czeka wymiana pralki i zagospodarowanie porządne miejsca, ale poczekam z tym do nowego roku!

heheheh
no na pomysł wpadłam jak robiliśmy remont ( wyburzyliśmy ściany i połączyliśmy sypialnię z kuchnią a z salonu powstała z kolei sypialnia), szafa pomogła wyzbyć się pralki z niewielkiej łazienki:)

a wymiary:

[TABLE="class: tech_details noBold, width: 680"]
[TR="class: tr0s"]
[TD="class: name, align: right"]Wymiary (gł. x szer. x wys.) [/TD]
[TD="class: value"]60,5 x 59,5 x 85 cm [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

http://www.euro.com.pl/pralko-suszarki/hotpoint-ariston-wdd9640b-eu.bhtml#opis

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama