• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witam poniedziałkowo;
Myszko mam nadzieję, że na tym szpitalu suchej nitki nie zostawicie!!!
Nanu cudeńka te ciuszki.

Mnie w nocy obudził ból zęba ( a jest zatruty i chyba nie powinien boleć) i tak mnie trzyma do teraz.
A dentysta dopiero w środę.
Może to od zatok, już sama nie wiem.

Kitka Ty gapo no jak to czym??? Skondensowanym:-D;-)
A powaznie albo sztucznym albo mamy to zalezy czy ma, czy da rade sciagnac itd. Chodzi im o jak najwiekszy kontakt dziecka z rodzicami.

U nas babeczka na SR mówiła że tata podczas ,,kangurowania'' powinien chronić sutki bo dziecko automatycznie je odnajduje :-D:-D:-D

Robią je chyba po to aby upewnić się że to byla ciąża- a nie jakieś inne rzeczy..typu rak czy coś.. Mi lekarka powiedziała że "lepiej żeby nic nie wyszło z tych badań''.

dokładnie tak jak Marta powiedziała- u mnie też było lepiej że nic nie wyszło. Jechałam po wyniki z duszą na ramieniu, w domu dorwałam słownik łaciński i tylko sprawdziłam że to żaden zaśniad, guz ani nic.

Dziewczyny, a często chodzicie na cmentarz do waszych maleństw? Bo ja ostatnio rzadziej (raz na tydzień, dwa). I mam wyrzuty sumienia, że go zaniedbuję...

Moje Maleństwo nie ma grobiku więc też nie mam gdzie chodzić. Po # dostałam od mamy takiego małego Aniołka który przyjechał z Watykanu. Więc ten Aniołek stoi sobie na parapecie w sypialni tuż nad moją głową- w ten sposób mam wrażenie że nasza Kruszynka jest zawsze blisko nas.

Jutro składamy wniosek o kredyt, trzymajcie kciuki!!! :)

Powodzenia &&&&&&& i dużo cierpliwości :)

Cześć laseczki, wreszcie nadrobiłam weekend. Byli u mnie rodzice więc nie bardzo miałam kiedy podczytywać. Takie spontaniczne odwiedziny-wymyślili je w piątek wieczorem. Ale fajnie bo już trochę tęskniłam i mama wreszcie zobaczyła pokoik i wszystkie rzeczy przygotowane dla wnuka. Była zachwycona. U nas dzisiaj biało za oknem i cały czas sypie. Na 11 umówiłam się do fryzjera ale na szczęście blisko więc sobie jakoś powoli pójdę.
Nanu śliczne pierniczki, ja zabieram się za tydzień bo mam taki przepis wg którego nawet w Wigilię można piec i są miękkie.
Dzisiaj ma do mnie przyjechać szefowa z tą moją premią świąteczną więc jak pogoda pozwoli to jutro albo w środę wybiorę się po resztę prezentów.

Nanu pierniki cudne!! aż same oczy by jadły, podziwiam za cierpliwość :-p a ciuszki słodziutkie

Myszka ale masz dzielnego mężczyznę przy sobie i jaki oddany mamusi jak ma zachcianki :-)a co do budzenia w nocy ja mam to samo, budzę się min 3-4 razy w nocy, a o 5 już jest koniec spania.. masakra jakaś :/ idzie się wykończyć, bo ja już tak od ponad 2 tyg

wiecie coo, nie wiem czy mi coś siadło na żołądku czy miałąm dzisiaj pierwsze ciążowe rzyganko :D normalnie ciesze się jak głupia haha. Byleby tylko do piątku i się okaże czy dzidziuś ma się dobrze... oby!

Myszka Ty jesteś tu nadrzędna wybijaczka głupich myśli, a widzę, że dzisiaj i Tobie przydałoby się takie lanie :p
nie wmawiaj sobie, bo jak wiesz to jest najgorsze, bo jeszcze bardziej sie nakręcasz!!

Izka wiem, wiem i co z tego ze wiem?Moze jak mlode sie powscieka to mi przejda glupie mysli, cos sie wczoraj chyba przekrecilo, bo dosc nisko czkawke czulam. Moze teraz ma doopcie w gorze stad te zmiany...

reklama
Dzień dobry!
Iza nie wiem co napisać :), ale chyba, że gratuluje! Ja już się nie mogę doczekać aż wejdę w II trymestr i przestanę wymiotować oraz że odejdą mdłości, bo nie dają mi żyć te dolegliwości!
Mysia proszę się nie nakręcać! Dzieciątko coraz większe i cięższe więc brzunio może z dnia na dzień inaczej wyglądać! A zresztą sama mówiłaś o mięśniach, że chyba słabsze są, może chodź tylko w tym pasie!
Nanu, super ciuszki!!! Po nowym roku też zacznę kompletować wyprawkę:), już sie nie mogę doczekać!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry