• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Nanu, nieźle się obkupiłaś :)

Myszka, nie świruj ;) Ale jeśli masz sie denerwować to może leć do gin. Lepiej 2 razy za dużo niż 1 raz za mało

Ja dzisiaj zostałam w domu bo padam na pyszczek poprostu. Wstaję, jem sniadanie i chwile pozniej znowu chce mi sie spac ;) Teraz mam chwilowa przerwe w spaniu wiec zrobie sobie kawe i sprobuje zajac sie czyms pozytecznym moze ;)

A wracajac jeszcze do tematu Aniołków to my mamy grób, bo Nikodem żył miesiąc. Wiec jak zmarł, było dla nas naturalne, żeby zorganizować pogrzeb i żeby miał swój grób. Choć nie powiem, łatwo nie było :(

Nanu super okazje zlapalas.ja dostalam bonus swiateczny na koniec listopada wiec za to chce pokupic malej wszystko,chociaz juz dosyc duzo mam.Wczoraj dostalam lampe nad przewijak taka do ogrzewania maluszka,niechcialam kupowac ale kuzynka mi zaproponowala wiec bedzie jak znalazl.
Myszka jak ma cie niepokoic to to tez uwazam wybierz sie do lekarza

Ja prawie wrocilam od lekarza.Nareszcie dobre wiadomosci,jak mozna to tak nazwac bo szyjka macica sie juz nieskrocila narazie wiecej,mam dalej lezec i odpoczwac.Do Polski powiedzial mozemy sie wybrac tylko jak cos bedzei mam zaraz w Polsce wybrac sie do lekarza.7stycznia bede miala robiony glukoze bo miedzy swietami maja zamkniete wiec bede miala robiony w 27tyg ale gin powiedzial ze to nawet lepiej.Mala jak zawsze bardzo ruchliwa,ma okolo 480 do 500g,oczywiscie nic niedokladnego bo skakala jak klaun w cyrku i gin powiedzial juz teraz wiadomo czemu szyjka sie skrocila,mala caly czas jak gin robil USG okopywala szyjke macicy.

karo super wieści. Ciekawe jak tam ta moja nieszczęsna szyjka.

Myszko o ile dobrze pamiętam miałaś niedawno problem z glutem ale nie pamiętam jak się rozwiązał. Ja zauważyłam od wczoraj dużo takiego gęstego, rozciągliwego śluzu na papierze i w sumie na majtkach też się zdarza.Nie mam pojęcia co to może być.

hej dziewczeta,

Karo widocznie twoja szyjka jest dla niej nieatrakcyjna i chce ja wykopac:-D

Marta tez zauwazylam u siebie od kilku dni mnostwo sluzu, wkurza mnie to, bo mi papra majty.

Izka gratuluje rzyganka! Na zdrowie!!

Myszka bo ci zaraz nagadam:wściekła/y:ty uwazaj, ty!!

Zapominajka współczuję, sama borykam się z zatokami już jakieś 13 lat :-( w roku ostry stan zapalny średnio 6-7 razy.A tak permanentny katar. Mam jakieś torbiele ale brak mi odwagi na operację.

bylam u ginka, zrobili ktg-bez zmian wszystko dobrze. Usg dowcipne- szyjka dluga na 5cm zamknieta, wszystko dobrze. Lezenie dodalo mi 0,6cm wiec dla lezacych... LEZEC to daje efekty.
Mlode znow okopalo aparature, uciekalo spod mikrofonu, a tatus sie posmial :-)
Nastepna wizyta planowo 19-tego i gdybym miala znow napad paniki to przyjsc i sie nie zastanawiac ;-)

a teraz ide Was nadrabiac :-D

reklama
"Hellou"
Coś mi się zdaje ,ze moje starania chwilowo diabli wzięli bo znowu się u mnie ujawniło zapalenie pęcherza. A już kilka lat miałam z dziadostwem spokój.Do rodzinnego mogę się dostać najwcześniej w środę i to najlepiej już z wynikiem padania moczu. Oczywiście bez skierowania i trzeba by było zapłacić.Już opanowałam sytuację i jest lepiej ale teraz sie boje ,ze mi się bakterie przeniosły i nie czas teraz na ciążę.Wybieram się do mojej ginki ,żeby mi obadała czy się tam nie zapodziała jaka bakteria.

Myszka.Karo,Wikama-cieszę się ,ze u Was wszystko w porządku.Oby tak dalej,trzyma kciuki:)

Malgonia -gratuluję. Kciuki zaciśnięte. Będzie dobrze ,na pewno.

Zapominajka- współczuję bólu zatok. Ja sobie zatoki wyleczyłam pewnym sposobem ale jest to trochę ryzykowne bo jak to jednak ząb to może Cię od ciepłego boleć jeszcze bardziej.
A mianowicie trzeba wziąć sól,taką zwykła, kuchenną, trochę ja podgrzać,ja na przykład wrzucałam na patelnię i podgrzewałam (samą sól ,oczywiście bez tłuszczu). I jak już się podgrzeje to do woreczka foliowego a potem ten woreczek zawinąć w szmatkę i przyłożyć do zatok.Ja sobie tak wyleczyłam i kilka znajomych mi osób też. To pewnie jeszcze zależy co się z tymi zatokami ma.Jak chcesz , to możesz spróbować,może akurat pomoże.
Oby Ci ten ból szybko przeszedł.

Miłego wieczoru dziewczyny.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry