• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja odkrylam, ze zakladajac pas ciazowy o wiele lzej mi stac, przejsc sie do kuchni, wstawac i siadac...wychodzi na to ze miesnie brzucha mi siadly.

Sara zostala pochowana w zbiorowej mogilce, nazwa cmentarza padla raz tuz po urodzeniu (moze minelo 5-10minut) zabijcie i nie pamietam nazwy. Mieli mi przysylac powiadominia o ceremoniach i w ciagu roku...nie przyslano nic.
My mamy nasz maly oltarzyk w kuchni w komodzie, najczesciej siedze w kuchni wiec jest zawsze blisko. Czasem tez nasz kot siedzi w tym miejscu przy swiecy i wtedy najglosniej mruczy

reklama
Myszko trudno w takiej chwili zapamiętać nazwę... A będziesz starała się dowiedzieć gdzie to jest czy raczej nie chcesz tego "rozdrapywać". Przepraszam, że się pytam ale sama nie wiem jakbym się zachowała. Mój Aniołek nie ma grobu, szczerze nawet o tym nie myślałam. Wiem, że są osoby, które mają taką potrzebę i bardzo to szanuje ale mi samej ciężej byłoby się pozbierać.

a zmieniając temat to podziwiam Myszko Twojego syna - lepi pierogi (jestem w szoku)! Nic, że ciasto się nie klei ważne że walczy!!! W tym roku to chyba większość nas poczuje magię świąt ;)

Ulepilo dziecko 10 duzych, ugotowalo i ciasto tez samo zrobilo:-)
Wyszly dobre, a robil bo mi sie zachcialo:-)
Wikama po porodzie bede sie sadzic ze szpitalem i powiem szczerze, ze z zimna krwia wykorzystam wszystko przeciwko nim. Mamy w domu kacik dla Niej i w sercach, gdy sie dowiem juz gdzie ja pochowali to oczywiscie pojde.

Myszko również będę trzymać kciuki &&&&&&&&&!!!! Jakieś bezduszne potwory tam pracują a nie ludzie...
Synuś super!!! Chłopak na medal!!! Ja myślałam, że robi na święta i zamrozicie, a tutaj proszę, mamusię rozpieszcza i dobrze!!!!
Nanu te pierniki są przepiękne! Jak smakują tak jak wyglądają to do świąt nie doczekają :)

Nasz Aniolek tez niema grobu.jest wlasnie pochowany w wspolnej mogile,ale niestety dzisiaj bylo juz dosyc ciemno i nieumielismy tgo grobu znalezsc,jutro musze do lekarza ale we wtorek chcemy jechac i go poszukac.Niechodzilismy nigdy na grob bo niebylam gotowa na to.

zmykam spać kochane - obłowiłam się na allegro

2841463812_1.jpg2841463812_2.jpg2841480819_1.jpg2841480819_2.jpg2841480819_3.jpg2841526809.jpg2841526809_1.jpg2841537685.jpg2841538974.jpg2841539270.jpg

u 3 różnych sprzedawców ale na wszystko nie wyszło więcej z przesyłkami niż 60pln! a część rzeczy jest nowa:P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry