• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Gatto nie mam pojęcia co do tego clotrimazolum. Pamiętam, że chciałam użyć w ciąży z Wiką ale za nic na świecie sobie nie przypomnę czy mogłam czy nie... Gatto chyba lepiej zapytać gina, chociaż u Ciebie dziecie już duże i nie sądzę by tak na skórę by zaszkodziło.
A tak wogóle to dzień dobry!!! U Nas rano było -9 :szok:, lubię jak jest biało na dworze, a nie jak jest chlapa, ale powiem, że boje sie pomyśleć nawet o wyjściu do lekarza. Strasznie boje się, że się gdzieś wyłoże :/
miłej i spokojnej niedzieli kochane!!!

hej co porabiacie w ten niedzielny mroźny dzionek , ja gotuję rosołek i weszłam na BB trochę po nadrabiać bo wypadłam z obiegu :)
ja miałam te kłopoty z przychodnią ,ale podobno już wszystko jest ok wypełniłam jakieś zgłoszenie nowe poprawnymi danymi.
A dziś jeszcze czekają nas zakupy przedświąteczne to co można już kupić to kupię żeby potem na ostatnią chwilę nie zostawiać ponieważ wyjeżdżam do taty na tydzień posprzątać mu więc znowu mnie nie będzie ,ale po Nowym Roku będę się pojawiać częściej :)

Dzien dobry:-)

Kicia nie mam pojecia czy mozna, ja slinilam te krosty po pogryzieniach pomagalo na chwile, ale mozna bezograniczen i ryzyka;-)

Ja dzis sie biore za gotowanie kapusty z grzybami, juz na swieta. Pomroze sobie i na wigilie tylko zostanie zupa grzybowa, ryby i pierogi do zrobienia;-). Jak sie zbiore to jutro zrobie kapuste z grochem, a w tygodniu ugotuje bigosu. Nie moge za dlugo stac ani siedziec wiec powoli to co mozna pozamrazac bez ubytkow smakowych to sobie juz poszykuje;-)
No to mam plan prawie idealny:-D

Ostatnia edycja:
hej

skończyłam kupować prezenty... ufff... dobrze wiedzieć ze już to załatwione, bo to i radość ogromna ale i trzeba się nabiegać na obmyślać co by tu dzieciakom radość sprawiło... a wiek dzieciaków nie taki znowu żeby tak wszystko tę radość sprawiało...:confused:
Gatto na stronie którą znalazłam w sieci Clotrimazolum informacje - Clotrimazolum – krem – maść piszą że to antybiotyk przeciwgrzybiczny i z uwagi na fakt, że składniki leku przenikają do organizmu chorego, lek nie jest zalecany w leczeniu kobiet w ciąży, szczególnie w jej pierwszym trymestrze, jak również matek karmiących piersią więc ja bym się pohamowała i spróbowała czegoś lżejszego... i przede wszystkim poszła do lekarza bo to może jakiś drobiazg jest i przepisze coś mniej inwazyjnego...

a wczoraj koleżanka sprawiła mi mega przyjemność i dostałam całą torbę ciuszków po jej synku... większość niebieska, ale różowych z całą pewnością dostanę mnóstwo od znajomych i rodziny więc dla równowagi mogą być :-) wygląda więc na to że otwieram sezon na wyprawkę :-D
miłej niedzieli!

Ja swojemu na Mikolaja kupilam gre, a na gwiazdke eM kupil globus lampe wiec mamy i edukacje i zabawe :-) a ze mala odkryla skrytke to mlody wie jaki rozmiar ma pudelko...cale szczescie odrazu zapakowalismy, wiec domyslom nie ma konca:-D

Ja ciuszki juz mam w komplecie, po nowym roku zaczne kupowac reszte drobiazgow jak pieluchy tetrowe, rozek, sterylizator do mikrofali, laktator, komplet butelek (2 male, 2 duze i uspokajacz), komplet przyrzadow kosmetycznych, a w lutym lub marcu pojedziemy po lozeczko i szafe no i wozek;-) chyba, ze sie wczesniej ujawnie mamusi i okazja sie trafi;-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry