• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Nanu daj linka do tych mebli ;-) Może coś wypatrzę.

Martooch witaj. Zazdroszczę tego luuuuzu

hej na allegro wypatrzyłam Takie cudo:

VICTORIA 50 Słupek z koszem Regał SZUFLADA METABOX (2861588644) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

tylko chcę wersję EDI:

edi szafka łazienkowa vertussi.jpg

do tego na tablicy jest koleś co we Wro wyprzedaje jakieś szafki łazienkowe, jak mówił po likwidacji sklepu. Odniego chyba weźmiemy tą białą z umywalką (4zdj):

Szafki i umywalki łazienkowe !! TAnio!!! Wrocław • Tablica.pl

Jedną wiszącą z lustrem nad umywalkę już mam , meblarz mi zrobił gratis przy okazji kuchni. Potrzebuję jeszcze znaleźć jedną wiszącą i będzie finito.

reklama
Izka no szybciutko mi poszlo jak na pierworodke :-) Tomek mial 3300 i 56cm wiec byl calkiem standardowym noworodkiem z wielkimi stopkami i oczkami w patrzonymi we mnie :-D do tego spory pitolek, ktory zanim jeszcze go odcieli z pepowinka juz mnie olal :-D z Sara bylo jeszcze szybciej, bo malutka byla, a bole bardziej przypominaly te co teraz miewam z worem jak porodowe... stad latam do szpitala jak kot z pecherzem bo juz sie boje i nie ufam za bardzo mojemu cialu:no:

Ostatnia edycja:
myszka lepiej latać i sprawdzać, niż później sobie pluć w brodę, że się czegoś nie zrobiło.

a ja się dzisiaj umówiłam na usg prenatalne na 21-go stycznia, ehhh to miał być mój dzień porodu, więc mam nadzieję, że będzie to szczęśliwa data, a poza tym do Dzień Babci, więc liczę, że dzidzia zrobi prezent babciom i będzie wszystko w porządku :)

Izka dokladnie to samo mysle, od tego sa zeby sprawdzac to co mnie niepokoi;-) a co sobie pomysla to mi zwisa i powiewa;-)
Trzymam kciuki za 21-go&&&&&&&&&&&&&&&&& my wizytujemy 23-go

Marta po takim wypoczynku to bedzie hop-siup i II &&&&&&&&&&&&&&&&&&& za dobre umiejscowienie fasolinki:*

Ale się Was dzisiaj fajnie czytało! :tak:
Marta-l z niecierpliwością będę czekała na nowe informacje :-)
Mnie dobre dwa tygodnie męczyły skurcze przepowiadające więc różnie to może być ;-)
po przytulankach też mogą być skurcze ze względu na oksytocynę.

A ja dzisiaj spędziłam popołudnie w kuchni. Upiekłam ciasto drożdżowe, ugotowałam zupę koperkową i zrobiłam MEGA sałatkę taką orzeźwiającą o wyjątkowym smaku!
Przesyłam fotki tego co mi wyszło :-p
aa1.jpgaa11.jpgaa2.jpgaa3.jpg

ściągam właśnie mleko, a zaraz idę.... żreć !! :-):-):-)
Ninka zrobiła nam dzisiaj 4 kupki!! Więc przechodzę na 3 posiłki z mleka modyfikowanego i dwa mieszane :-) no i oczywiście gruszeczki!
Dzisiaj też obrałam inną metodę usypiania, mianowicie pod wieczór jest tak że spędzamy czas razem, potem kąpiemy Ninę a następnie karmimy i kładziemy ją spać, dzisiaj zamieniłam kąpiel z karmieniem czyli karmienie przed kąpielą, a po kąpieli spanie. Nie chcę aby Nina nauczyła się zasypiać przy butelce bo jak będzie starsza to nie zaśnie przy jedzeniu i będzie kłopot, więc niech się uczy dobrych nawyków już teraz :tak:

Danutaski ja gotowałam wczoraj i dzisiaj - całe dnie :) Zrobiłam m.in. flaczki - taak wiem, dla niektórych to obrzydliwe :) Dzisiaj niestety niewiele zjadłam z okazji zgagi i wymiotów. Może papryka z wczoraj mi zaszkodziła?

Danutaski kochanie ale ta kapiel to tak z 30 min po jedzeniu, tak?
Zaraz po jedzeniu niewchodzimy do wody, bo mozna dostac skretu jelit.
Ja uczylam mlodego tak: kapanie, jedzenie, zabawa i spanie. Do dzis ten schemat dziala;-) tylko zabawki sie zmienily i czas;-) gdy byl maly wystarczalo 10-15 min i padal, a teraz czasem i 90 jest malo...ale tylko gdy ma ferie, bo jak szkola to o 20:30 juz spi:-)

Magda my uwielbiamy flaczki mniam, moj jadl i nie wiedzial co, a smakowalo...jak mu powiedzialam co jadl, to tylko stwierdzil ze surowych nie chce probowac;-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry