Zapominajko jak się udał wypad na miasto? Mam nadzieje, że troszkę zaszalałaś!
Nanu Ty to masz oko do wypatrzenia jakiś specjalnych okazji! A poza tym te mebelki są naprawde ładne. Szczególnie podoba mi się ten biały słupek, dużo pomieści. My też powoli zaczynamy robić plany meblowe i czeka nas zakup pralki i suszarki. Doszliśmy do wniosku że Maluszek odziedziczy meble po siostrze, są białe więc jedynie dodatki musimy pozmieniać, a Wiki z racji tego, że i tak w planach były zmiany w jej pokoju będzie miała w wakacje odmalowane i zrobimy jej mebelki już takie na czas szkoły.
Danutaski Ty zaradna kobitko!!! Pysznie wygląda jedzonko!!! Mniam! Najbardziej mam ochotę na zupkę i ciacho!!!
Myszko 3 godzinny poród to rzeczywiście krótko!! Nie dziwie się, że biegasz do szpitala sprawdzać, znając swoje ciało i jego zachowanie nie wolno nam bagatelizować żadnych sygnałów!
Moja koleżanka podczas porodu zasneła!!! To tak a propo bólu porodowego, miała skurcze cały czas, była podłączony do ktg, ale poprosiła o koc i poszła spać na dwie godziny!!! Położna ją obudziła bo musieli zrobić badanie, okazało się, że rozwarcie pełne i zaczął się faktyczny poród! 15 minut później miała syna na rękach
Magda ja jako dziecko uwielbisłam flaki! A teraz niestety nie mogę się na nie patrzeć. Wiem, że to strasznie głupie ale podobnie mam z wątróbką czy nawet kaszanką! Ale myśle, że mi to minie, podobnie jak awersja do innych mięs.