myszka2829
Fanka BB :)
Danutaski ja rowniez toleruje tylko bialy papier, a rozprawki z poczatku ciazy oj pamietamy;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
. Gdy chcę palcem pomasować dziąsełka, to raz się buntuje i nie pozwala się dotknąć, innym razem pozwala i gryzie moje palce. Gryzaka nie lubi. Humor zazwyczaj ma dobry i jak np wczoraj Ninka miała tą histerię, to łącznie kilka godzin było trudnych a resztę miała dobry humor. W domu mi spała całe 35min, obudziła się i dalej krzyk, wyciszyła się dopiero na spacerze (uwielbia spacery!) więc łaziłam z nią ponad godzinę w deszczu więc się wyspała a potem miała już dobry humorek. Graniczy z cudem zajrzenie jej do buzi i sprawdzenie co tam się dzieje, bo nie pozwala - łyżeczkę próbowałam wkładać i spotkałam się z ogromnym protestem
jak na moje, może coś tam się szykuje, ale jeszcze nic nie ma. Jutro idziemy na szczepienie, to lekarka zajrzy.

Danutaski ja rowniez toleruje tylko bialy papier, a rozprawki z poczatku ciazy oj pamietamy;-)
Dzień dobry. Ja już w poczekalni u gin-stres jest![]()