• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
jakieś 6 godzin później :-D:-D:-D ciekawe czy od tamtej pory nikogo nie przyjmował bo jak każdego tak zbada to troszeczkę kosztów poniesie :-D mój brat w sumie nie musiał się zgodzić chyba ale w sumie co mu szkodziło. Będzie bynajmniej aktualnie przebadany bo w jego pracy nigdy nic nie wiadomo-ryzyko duże.

Rozmawiałam przed chwilą z tatą- czeka aż mu się kroplówka z ketonalu skończy i wybywa do domku. Ma już wypis w ręku, zdejmą mu tylko wenflon i bajbaj szpital. Ale szczęśliwy i ja w sumie też. Teraz Wojtuś się może brać do roboty. Chociaż u nas i tak zakaz odwiedzin w szpitalach więc dziadkowie będą musieli się wstrzymać aż wrócimy do domku. Dobrze, że jeszcze nie zakazali u nas porodów rodzinnych bo wtedy bym się załamała...

reklama
Cześc kochane;
właśme skonsumowałam śniadanko czytając co u was.

Wikama dobrze, że maluszek ok. Oby tak dalej!!!

zerknelam na poczte i widze, a tam przyslali mi mi wiadomosc "witamy w III trymestrze"... to juz trzeci sie zaczal??:szok:
cos im sie chyba pokickalo, bo wg mnie to od 28tc jest IIItrymestr...

No to super. Już III :-D Za chwilę i ja tam będę!!!

Marta u powlutku się doczłapiesz :tak:

hello :-)

właśnie zjadłam śniadanko i leżę.. choć aż mnie nosi, no ale jak trzeba, to trzeba:-)

marta niezłe z tym dentystą hihihih

myszka ja bym się chciała niemieckiego nauczyć,tak dla siebie.. angielski znam, ale jak byłam u rodziny męża w DE, to czułam się jak kretynka, że nic nie rozumiem..

gatto wyprawkę już masz dla Malutkiej? a w ogóle imię już wybrane?

miłego dzionka :-)

Ciężaróweczki pochwalcie się jakie imiona wybraliście dla swoich skarbów?

no własnie, dobre pytanie:-) my na razie nie rozmawiamy na ten temat, żyję z wizyty na wizytę.. dla dziewczynki zawsze podobało mi się imię Laura, ale nie jestem pewna do końca, czy dałabym córce takie imię.. a dla chłopca nie mam pomysłu, podoba mi się Dominik, Tymon, Ignacy..

Ewcik koleżanka ostatnio dała córeczce na imię Laura- na początku wszyscy sceptycznie podchodzili ale teraz nikt nie wyobraża sobie żeby mała miała inaczej na imię ;-)

U nas nadal imienia dla chlopca brak;-)

Ewcik w niemieckim nie ma co za duzo myslec, duzo slow jest zblizonych do angielskich, a i w polskim potocznym sporo sie ich uzywa. Moj dziadek mawial "nie mysl tylko sluchaj" no i mial racje;-). Mlodemu w pol roku weszla gramatyka na tyle, ze czasem tv poprawia, a z gadaniem...zastepuje sobie polskie slowa niemieckimi gdy nie jest pewny odmiany i naszej gramatyki...musze go stopowac, bo coraz czesciej to robi.
Mnie najlepiej sie jednak uczy razem z mala sasiadow;-) wiec nadal wiecej kumam a mniej gadam, ale jak musze to musze...na zasadzie" kali kochac" ale dziala;-)dostaje co chce.
A jak widze, ze mnie nierozumieja badz nie chca to przestaje sie wysilac i lece z angielskim;-) oni tu maja w szkolach od poczatku, wiec nie go kijem to palka i da sie :-)
Co do chinskiego dla eMa...co to, to nie szybciej nauczylabym go lamanego polskiego:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry