• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
dzięki Izka! i nie dygaj!!! wszystko będzie dobrze!!!
ja wiem że się łatwo mówi - dziś np mimo wszelkich zapewnień na BB, u gin itp, mimo to - 2h temu ryczałam,że Mała się nie rusza...
poszłam się przejść, S. przytulił i mi lepiej - ale jazdy mam! wrr!!!

Fuma - zaciskam kciuki za test!!! &&&

Marta - zaczynam skandować: Wojtek! Wojtek! Wojtek!!!!!

u mnie od 15 nie ma wody.... ciuszki w pralce leżą, gary niepomyte, zmywarka pełna - syf!!!
A miało jej nie być tylko 2h....

reklama
Martuś skoro tak postanowiłaś to trzymam kciuki za to żebyś jutro przywitała Wojtusia! Powodzenia Martuś!

Nanu spokojnie, byłaś u ginekolog, wszystko jest ok, już niedługo poczujesz kopniaczki! Wiem, że łatwo pisać a Ty już tak długo czekasz ale doczekasz się, niestety ze względu na ułożenie łożyska jest Ci trudniej wyczuć te ruchy! Tulę Cię mocno!!!! Daj sobie i dzidziuni jeszcze troszkę czasu!

Nanu czy Ty koniecznie musisz zjebke zaliczyc?? Co to za glupie pomysly?? Mala fika tylko przez ulozenie jeszcze nie odczuwasz lub mylisz z ruchami w jelitach. Za tydzien dwa bedzie juz tak fikac, ze mam nadzieje poslucha zlosliwej eciotki i okopie Ci tak zeberka za te glupie mysli, ze bedziesz tylko wyczekiwac kiedy dziecie padnie ze zmeczenia;-)

Moj mnie dzis obudzil o 4:30 zrobil sobie rodeo i potem spal caly dzien...teraz czas do spania i co?? I dziec znow dokazuje.
Poczekaj a zobaczysz, ze i w ciazy mozna sie niewysypiac przez figle;-)brzdaca

Ostatnia edycja:
chyba musze! bo popadam ze skrajności w skrajność.... pogadacie wy, pogada gin i się uspokajam.... a nagle przychodzi jakiś głupi nastrój i ryczę,że nic nie czuję!

Jeszcze kilka chwil kochanie, wiem ze ciezko sie czeka i strasznie sie dluzy...ale potem nie jest latwiej zwlaszcza jak dziec sie ulozy tylem i okopuje cos ale slabo, albo spi cale dnie i w nocy buszuje. Musisz pamietac, ze maluchy spia teraz po 20h na dobe.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry