• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Kaso,Wikama&&&&&&&&&&&&&&za wizyty
Nanu glukoza wyjdzie napewno dobrze!!!
Kurcze ja dzisiaj spiaca jak niewiem,budze sie kazdy dzien o 6 i juz zasnac niemoge.Wczoraj sie tak zdenerwowalam,bo smaruje sie juz dosyc dlugo rano i wieczorem a wczoraj znalazlam na pupie czerwone kreseczki,az bylam zla na siebie ale wydaje mi sie poprostu za duzo przytylam teraz w ciazy,bo normalnie przed pierwsza ciaza mialam 50-55kg,pozniej przytylam 5kg i teraz zaczynalam ciaze z waga 61kg a obecnie mam 72 wiec troche przybylo

reklama
Martoos dumna jestem z Ciebie :-)

Marta super sa te ciuszki :-) A Wojtus zuch chlopak :-)

Karo ja tez sie dzis dobudzic nie moglam :-D jak zawsze o 6 na nogach to dzis 6:30 i kazalam sie budzic za godzine... no i znow byl problem ze wstaniem :-D

Na kontroli ktg ok, szyjka po wczorajszym prawie calodziennym urzedowaniu w kuchni dzis miala 4,67cm i lekarz powiedzial ze nie ma pojecia skad ten nagly spadek... ale obstawial na niezbyt bystra asystentke, ktora pewnie zle cos odznaczyla na usg... a sterydy mowi ze malemu nie zaszkodza ;-) no a my w razie co mozemy spac spokojnie.
Mam nie lezec calymi dniami, bo potem moze byc jak cos wiecej rusze cztery litery to bedzie zyrafa wedrowala z brzuchem w gore, w dol...
i badz tu czlowieku madry co ja mam w koncu robic...:confused::confused::confused::confused:

aktualny stan licznika :-D

b_3.jpg
b_0.jpg
b_w.jpg
pregnant.jpg
b_7.jpg
b_5.jpg
b_perc.jpg
complete.jpg
p_7.jpg
p_0.jpg
days_to_go.jpg