Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a mlody cwaniak dla mnie wzial 4... Nie zjem tylu

glukoza na czczo 80,7 (norma na wynikach 70-99)
a po 1h (50g) 139,6 - na wynikach normy nie podano, a w necie niby ze do 140, więc na styk
myślicie że jest się czym martwic?
rozumiem to wszystko dziewczyny, nie myślcie, że ja jestem jakaś niepoważna, bo praca dla mnie ważniejsza.. absolutnie nie!!! ale wiem, że jak mnie zwolnią, to nie będziemy mieli z czego żyć, jak będzie drugi dzidziuś-mamy kredyt mieszkaniowy, dużo opłat, przedszkole małego, a z jednej wypłaty nie uciągniemy..
ja po wizycie! Będzie córa!!!! Imię już mamy: LILIANA!!! Lili ma dalej torbielki i to już trzy naczyniówkowe. Natomiast lekarka bardzo nas uspokoiła mówiąc że nie są one w obrębie mózgu i nie mają wpływu na rozwój umysłowy, znajdują sie w naczyniach krwionośnych i powinny się wchłonąć do 28 tyg. Lili waży 250 gram!!! A ja mam łożysko zakrywające całkowicie szyjkę więc powolutku mam się nastawiać na cesarkę! Dzięki za kciuki dziewczynki!!! A teraz czas na pączka!!! Ile dzisiaj wsunełyście? Która pobiła rekord???!!!!!