• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Nanu przepiękny brzunio!!!! Ładnie wyglądasz, wcale nie masz powodów by czuć się nie atrakcyjnie! Uwielbiam te brzuszkowe zdjęcia! Piękna z Ciebie kobitka w ciąży!!!!
Zauważyłam, że mamy podobnie intensywnie rozwinięty instynkt wicia gniazda :)! Ja jutro zabieram rodzinkę i wpłacamy zaliczkę na drzwi wewnętrzne, a po świętach Wielkanocnych szykujemy się do remontu (może bardziej odświeżenia) całego piętra!!! Wynalazłam fajną i tanią ekipę która odmaluje nam i ściągnie tapetę, poprzekłada gniazdka! Jak będę mieć chwile to porobie fotki jak jest przed no i później po remoncie jak wygląda mieszkanko! Może coś doradzicie?
A po tym plamieniu nie masz nakazu leżenia?

Kaso wczoraj martwiłam sie o Ciebie! Musisz teraz na maksa się oszczędzać, żeby Maluszek posiedzial jeszcze ze dwa tygodnie :*

Karo podziwiam Cię! Już Ci pisałam, że ja bym rady nie dała ugościć takiej ilości osób będąc w ciąży! A z Maluchem mam wrażenie, że prościej niż z brzuchem :)

no to wieloryb nadciaga 30+1 do konca to bede drugie drzwi w szafie zaslaniac ;-)
DSC_0137[1].jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry