• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam :)
Myszko, Nanu sliczne brzuszki!!!!!!!! Nie ma co sie kg przejmowac, malenstwa nam je wynagrodza!!

Myszko tamto zdjecie sie nie otwiera :(

Ja mialam straszna noc.... Zasnelam po 22 chociaz mnie strasznie dziasla bolaly. Obudzilam sie przed 24 i juz nie moglam zasnac bol byl straszny polknelam cale opakowanie apapu oczywiscie nic to nie dalo lezalam i plakalam, maz spal w najlepsze do tego bylo mi ciagle goraco i zimno, nie moglam sie wygodnie ulozyc a bol przeszedl az na uszy. Bylam z tym jakis czas temu u dentysty ale obstukala mi wszystkie zeby i stwierdzila ze ona nie wie co to mnie boli :eek: z tego bolu zaczelo mi sie robic slabo. jakos udalo mi sie zasnac przed 4 chociaz i tak co chwile sie budzilam i krecilam z boku na bok, o o 5.30 musialam wstac do pracy teraz czuje sie jak zdechlak... jest mi slabo i mnie mdli, a boje sie cokolwiek zjesc. Oczywiscie boli dalej ale juz troche mniej bo przeplukalam dentoseptem, a teraz w pracy szalwia... Boje sie kolejnej nocy....:-(

reklama
Ona to ma jak eM pojdzie na chmurke to wrzuce jeszcze raz karuzele.
Moze wejdz do internisty z tym bolem dziasel, skoro to nie od zebow to moze jakies zatoki Ci promieniuja albo cos takiego. Ale w ciazy to kochana tak jest ze zmiany hormonalne nam psikusy robia. Warto tez z ginkiem o tym pogadac, wiem ze gin to nie od tej strony zaglada ale moze mial podobny przypadek.

Ja na kg nie patrze, bo z wiekiem kosci same sa ciezsze;-) mnie tam obwody i rozmiarowka interere:-D ale bedzie czas sie tym zajac pozniej. Poki co to mi sie podoba moj brzusio:-)

Ostatnia edycja:
Dzieki myszko, ale ja teraz jestem w pracy a w lublinie bede dopiero w niedziele wiec w poniedzialek moge tylko gdzies isc... Ginka mi powie zebym szla do dentysty, u dentysty bylam i nic to nie dalo boli mnie tak co pare dni i jak juz zlapie to wytrzymac sie nie da... wiem ze nikt mnie tu nie wyleczy, ale wielka ulge przynosi wylanie tego z siebie

Pewnie, ze wywalenie tego z siebie choc trosze ulzy ale mimo wszystko bym jaj powiedziala i to, ze dentysta nie widzi powodow tych boli.
Ja mam wizyte dopiero 21.02 ale gdybym byla wczesniej to zapytam;-) a co:-D

Cześć baby :-)

Nanu no ty to masz motywację niezłą.

Wikama ja się od początku sezonu nie dopinam, ale żadna z kurtek mi się nie podobała, a jak już była "ujdzie" to kosztowała ponad 300 zł i pożałowałam kasy.

Ona-to-ma współczuję. Jeśli to od zatok sinupred powinien pomóc i płukanie wodą morską.

Kurtke na ciaze z Sara kupilam normalna, dluga do kolan i rozm 46:-D za duza byla ale ciazowa kupowac za 70-100 to bez sensu...ta wzielam zeby mi cieplo bylo, a jak w niej wygladam mam gleboko w d...dzidzia wazniejsza, a kasy dalam cale 19,90:-D po ciazy wywale i tyle nie bede sie wysilac. Z reszta i tak wygladam lepiej jak polowa bab na ulicy...bo albo to tluste jak flaki z olejem, albo zupelnie ubrac sie nie umie, albo zasznurowane ze tylko oczy widac... To czym tu sobie w ciazy stres robic;-):-D

Ja wywalilam na kurtkę 250 pln ale nie ciążowa tylko w takim ciut rozszerzonym fasonie z tylu na wysokości biustu z gumką. Kupilam 42 ale kupowałam i wybieralam i mierzylam z mama... w przyszłym sezonie to będzie jej kurtka:)
Ja mam nadzieje się w niej topić:D

laski ale mam dzisiaj powera, aż korzystam póki nic mnie nie boli :-)
jak mnie kłuje brzuch to leże, a dzisiaj odpukać wszystko cacy i mogę ponadrabiać :p mąż pojechał na narty to mam dzień dla siebie, obskoczyłam zakupy, szczepienie z psiakiem, czeka mnie jeszcze raz sklep i jadę do koleżanki do szpitala bo wczoraj urodziła śliczniutkiego synka :D musze się napatrzeć :-p

aaa ja się kg nie przejmuje i nie mam zamiaru sobie odmawiać, jak mam na coś ochotę, jak narazie mam niecały 1 kg na plusie więc jest lux :-)
myszka walić to jaka kurtka, byleby Tobie było wygodnie i ciepło w dupkę :-p

reklama
Izka dokladnie tak podchodze do wagi i tego jak na poczatku po ciazy bede wygladac ;-) tylko pierwszym razem bylam mocno zdziwiona, ze nie wrocilo wszystko do stanu sprzed tuz po porodzie :-D

ja chyba wezme eMa i tez poczlapie slimaczym sprintem na jakies zakupy weekendowo-obiadkowe ;-)

Ona to ma no to raz jeszcze karuzelka

DSCF0240[1].jpg

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry