• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Martoocha weź się za "hobbita", oczywiście jeżeli lubisz Tolkiena. Ja hobbita łyknełam bardzo szybko natomiast władce pierścienia czytam i czytam! Łatwo mówić ale nie denerwuj się to tylko kłopotów przysparza... Podziwiam Coebie za rozmyślność. Ja również chodzę do lekarza w stolicy i też ma super opinie. Po mojej ciąży w której naprawde już dużo sie zdarzyło mogę powiedzieć, że zna się na rzeczy! W każdym przypadku bardzo szybko reagowała i zawsze mogę do niej zadzwonić. Pracuje na żelaznej, ja tam planuje rodzić, jak będziesz zainteresowana to podeśle Ci namiary:)

Nanu a mi sie oba pomysły podobają!!! Jak zdecydujesz sie na sowy to możesz jeszcze później dokupić podobne sowy maskotki czy kocyk w sowy. Teraz to taki "modny" motyw :), a ptaszki kolorystycznie pasują bardziej, no i to drzewko... Cudo:)!!! Ja też sie zastanawiałam nad drzewem i to właśnie z sowami :)

Mysia mi podobnie sie wydaje, że to przygotowania! Ale jak bardzo sie niepokoisz to lepiej sprawdzić :*

Elka smaku mi naleśnikami narobiłaś! Dzisiaj już odpuszczę ale rano na śniadanko zrobię :D

Zapominajko i jak Ci mija niedziela????

reklama
Dzięki bardzo, jak będę potrzebować to oczywiście dam znać.
Jak na razie chcę się skupić na lekarzach z Medicover bo tam mam z pracy pakiet szpitalno-porodowy. Z resztą byłam tam już 2 razy w szpitalu i byłam zachwycona opieką. Mam nadzieję,ze wtorkowa wizyta spełni moje oczekiwania a maluszek pięknie się zagnieździł. Pozostaje mieć nadzieję i pozytywne nastawienie

reklama
Myszko wracaj do nas w dwupaku.&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Gatto co tam u ciebie?5dni jeszcze
U mnie tez juz torba spakowana po ostanich odwiedzinach w szpitalu.Zrobilam tylko kartke jeszcze co trzeba na ostatni moment wrzucic.
A oto nasz pokoik dla malej: P1000951.jpgP1000952.jpgP1000953.jpgBrakuje jeszcze pare ramek i chcemy jakis napis na sciane jeszcze kupic.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry