• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Myszko pewnie że lepiej sprawdzić. .. trzymam kciuki!

Ja się właśnie wymoczylam w wannie, S mnie ogolil. .. jutro wixyta z rana. .. ciekawe czy gin zaakceptuje mój cukier czy kolejne badania zleci.

Ide odgrzac obiad z wczoraj:)

A wieczorem idziemy do kina na Django:)

Bylismy na Django,niesamowity film, choc bylo pare okropnych scen, ze musialam zamknac oczy. Ale ogolnie naprawde niezly,choc jak to film Tarantino - troche dziwny.

Ja dzis zrobilam miesko w sosiku to mamy jeszcze na jutro.
Juz wiem o co chodzi mojemu kotu...we wtorek pojde z nia do weterynarza. Ma robaki, bo widzialam cos jak gliste pod ogonkiem. Biedny zwierz szuka pomocy, a ja glowkuje czego sie tak lepi... Zaraz posciel zmienie, a poki co odganiam od siebie;-)

fuuuuu:baffled::baffled::baffled: 'glizdy w pupie'!:confused::szok::oo:

a ja skonczylam dzisiaj czytac trzcia czesc ksiazki 50 twarzy Greya. Muszę szybko znalesc kolejną bo o glupotach zaczynam myslec. Przed chwilą spojrzałam na wykres z ciąży pozamacicznej i stwierdziłam że miałam dość mocne objawy ciążowe jak na tak popierdzieloną ciąże.. więc teraz jakiekolwiek objawy mnie już nie uspokoją.. Jejciu.. zwariować idzie.. Idę poszukać jakieś ksiązki..:confused2: głupek jestem

reklama
No nic..jak na razie wolę zostać nieświadoma :-p
Zaraz M. pokaże mi nową gierkę : PAth of Excile- (czy jakoś tak)- podobno spoko- a ja oderwę się od dręczących myśli..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry