• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Martocha allleee ładna betka!!! :-)

kurde w piątek nie będzie mnie cały dzień, bo mam wyprawę całodniową po samochód, ale jak tylko będzie fota to dawajcie, jak wrócę to podejrzę :)

a ja mam pytanko do was, chodziłyście na szkołe rodzenia? zastanawiam się czy w ogóle będzie sens się zapisywać.

Martoocha gratulacje super wiadomości:):):):-D:-D:-D
Gatto nie martw się cc nie jest takie straszne wiem bo przeszłam, znieczulenie prawie w ogóle nie bolalo, cewnikowania nie poczułam, fakt odczuwa sie dyskomfort przy pierwszym wstawaniu (po 6 h) ale później jest coraz lepiej, ja po dwóch tyg. od cięcia nie miałąm już żadnych nawet najmniejszych bóli;) wszystko do przeżycia;) trzymam kciuki i tez czekam na zdjęcie małęj lub małego GATTINKA;)

Martoocha gratuluje betki &&&&&&&&&&&&&&

Kochane ja tylko na chwile bo zabieram sie za skalpel Chodakowskiej i jak sie nie zazipie to dam znaka jak mi poszlo trzymajcie sie Laseczki :-)

Laski zyje ale ledwo ledwo, cwiczenia niby proste ale daja wycisk u pocilam sie jak swinka i okazalo sie ze moja kondycja jest zerowa, ale mam zamiar to pozmieniac trzymajcie za mnie kciuki;-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry