• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
No właśnie ten lekarz do mnie zadzownił i powiedział że nie chce abym się denerwowała i beta wynosi ponad 1700!! :)) a powinno być ok 500. Lekarz powiedział że to bardzo dobry znak. Kolejna betka pojutrze..ale on jest super! kocham GO!!!:laugh2:
chce mi się ryczeć, krzyczeć, płakać i skakać na raz:rofl2:.
Dziękuje Wam... jezuu no i rycze..
Wiem że to jeszcze nic nie przesądza.. ale chociaż jeden krok dalej jestem..jesteśmy ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Po wizycie, krew pobrana jak cos znajda beda dzwonic planowa wizyta 21.02.
Poki co kupilam mleczko dla niemowlat i sie bede smarowac.
Pani w rejestracji chciala mnie do dermatologa poslac lub rodzinnego...dobrze ze mam ten swoj charakterek i stanowczo powiedzialam, ze ja i tak bede z doktorem rozmawiac. A do dermatologa to nie mam po co isc, bo nie mam egzemy, wysypek ani innych odczynow skornych, alergologa tez jej od razu podkreslilam ze nie potrzebuje.
M sie lekko zezloscil na mnie, bo nie wie o co tyle krzyku...zostawilam mu wlaczona stronke z opisem...niech sobie poczyta.

Martoos bedzie dobrze, pomysl ze betka to jedna z wielu morfologii ktore sa przed Toba;-)
No widzisz i nawet nie mysl o skakaniu....w ciazy nie wolno!!!!
A teraz zamiast ryczec idz i kup sobie cos co lubisz, bez % oczywisci;-P

Martus ja w drzwiach potrafilam wyprosic kichajacych i smarkajacych...w nosie mam jak ktos jest na tyle glupi zeby odwiedzac noworodka bedac chorym...dziecko najwazniejsze.

Ostatnia edycja:
To co dziewczyny BEREK wrocil, ktora teraz za Martoocha gania?? Bo to zawsze u nas minimum parami leci?? A trojkami to juz standart...mymy Ani@k (mimo dezercji na 30-tki:-D), Martoosie i... No wlasnie ktora to tam byla z tym bezowulacyjnym??;-)

Martoos tylko bez skakania prosze;-):*

Hej!
Martooś gratulacje!!!

A ja dzisiaj byłam na usg tarczycy. Pani która robiła powiedziała że faktyczynie mam jakieś zmiany. Szczegółowy opis będzie dopiero za dwa tygodnie. W piątek mam wizytę u mojego gina. Zobaczymy co powie. Na razie czekam, bo nie wiem co robić dalej.

To co dziewczyny BEREK wrocil, ktora teraz za Martoocha gania?? Bo to zawsze u nas minimum parami leci?? A trojkami to juz standart...mymy Ani@k (mimo dezercji na 30-tki:-D), Martoosie i... No wlasnie ktora to tam byla z tym bezowulacyjnym??;-)

Ja jestem jak najbardziej za:-):tak:.
Chociaż niby czuje symptomy zbliżającej się @ ale kto wie...

Martoocha -gratuluję,betka rośnie jak szalona :) A może to bliźniaki są?

Myszka, regularnie dostarczasz nam emocji :) Ale dobrze,ze wszystko jest ok.Trzymam kciuki ,żeby wyniki krwi okazały się dobre.

Karo gratuluje wizyty.Ale miałaś emocje. Może to maleństwo z charakterkiem albo taka wiercipiętka jak Gattinka.

Dorcia -Trzymam kciuki.Może to dobry kierunek i teraz już będzie wszystko w porządku.Ja jestem zadowolona ,ze sobie odkryłam to zapalenie bo to mi daję nadzieję na sukces.Czego i Tobie życzę.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja idę na betkę pojutrze a w niedziele na USG. Dopiero wtedy mocniej odsapnę :) Ale tak czy siak nie ma to jak dobre wieści!
:tak:. Dziękuje jeszcze raz dziewczyny za wsparcie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry