marta-l
Fanka BB :)
Martus nie rycz, no jak nie chce to nic nie zrobisz na sile.
Nie przejmuj sie jak dorosnie sam bedzie latal za cycami:-), mm ma swoje zalety rowniez. Nie jestes niewolnica wlasnego dziecka, bez stresu mozesz sie wyrwac i nie leciec na zlamanie karku na karmienie. Ja tam na mm wychowana, zdrowa jak kon i nic mi nie brakuje. Olej parcie na cyc i powoli zamiast sie katowac i denerwowac koncz laktacje i niezapomnij o kremach ujedrniajacych. Bycie dobra matka to nie karmienie cycem;-) nawet przez ulamek sekundy nie mysl w tych kategoriach. To bzdury wymyslone tak jak obraz Matki Polki;-).
Pamietaj dzieci maja swoje upodobania i nie zawsze mamy na to wplyw.
Ja mam nadzieję że jak dorośnie będzie latał za cycami i mu ta niechęć nie zostanie. Chociaż do zabawy z nim to on pierwszy

Masz rację że wygodne to to jest. Wczoraj jechałam do eMa do pracy i wzięłam tylko czystą butelkę z proszkiem. W razie w dziewczyny dałyby mi wody i po sprawie. Fajnie też, że tata może karmić. Bardzo dbam o to by eM dużo się opiekował małym i angażował w jego wychowanie.Teść mój miał całe życie wyrypane na wszystko, pewnie teraz nawet nie wie ile jego dzieci mają lat dokładnie. Za to ja mam zupełnie innym model ojca w głowie i do takiego dążę w domu.My z bratem i cała czwórka u eMa też byliśmy chowani na MM a jacy wyrośliśmy. Aż za bardzo hehe.
. A na anginę polecam płukanie wodą z solą 
Dla mnie to Ty zawsze jakbyś na jakimś dopalaczu była! W domu wszystko poukładane, czyściutko jak w pudeleczku, te projekty robisz, zdjęcia pstrykasz, pracujesz .... Ty za pięć kobiet zapierniczasz