• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Alez wyrozumiala zonka z ciebie Nanu:tak:ja jestem tego samego zdania facet musi czasem sie oderwac zreszta ja tez lubie spotkania w babskim gronie:tak:Z niecierpliwoscia czekam na towarzystwo bo samej troche smutno:-(

reklama
kurna pedze tu na złamanie karku, żeby sprawdzić co tam z Gatto a tu dupaaaaa, emocje dalej są :-p
jezuu laski jutro was doczytam, ide sie myc i spac bo mam dość jazdy na dzisiaj.. od 7 rano w trasie.. ale doceniam uroki ciazy coraz bardziej :-p
chcielismy z kolezanka isc na obiad, a ze nie bylo gdzie zaparkowac to przycupnelismy zaraz za znakiem zakazu.. wychodzimy z knajpki a tu kto? straz miejska z holownikiem :-p kolezanka pyta czy może jeszcze uciec, a pan do niej " jak sie pani rozliczy to pojedzie", to wkroczylam do akcji, ze jak to pan ciezarnej mandat wypisze, ze nie mozna tak, myszy pana zjedza haha facet zaczal sie smiac, że ma wiekszy brzuch ode mnie i nas puscil :-):-) ehh 2 min pozniej jakbysmy wyszly z knajpki to byloby juz po aucie i szukaj tu czlowieku na jaki parking go odholowali :-p

Witam się
idę do ciasta mam nadzieję że nie mam myszy w garażu, bo jak mi tort zeżarły to pójdę się uchlać :-po 5 rano :-D

edit
nie ruszone :-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry