• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
cześć i czołem :-)

nocka taka sobie, Mały nadal gorączkuje i kaszle potwornie.. kiedy te choroby się skończą, ja się pytam??
elka uprzejmie donoszę, że lody były pyszne :-p

gatto kochana, nasze myśli są z Tobą

izka haha nieźle się wybroniłaś

nanu też bym chciała, żeby mój M od czasu do czasu gdzieś polazł beze mnie, niesttey robi to rzadko;-)

reklama
Czesc dziwuszki:-)

Kitka czekamy, czekamy a jakie to inne wyjscie mamy;-) oby juz dzis nic nie przesuwali, bo to czekanie to chyba najgorsze dla Ciebie:* powodzonka my juz po sniadanku to z calych sil kciuki zacisniete&&&&&&&&&&&

Izka to Ci sie trafil straznik z serduchem i do tego bojacy myszek:-D swoja droga co jest w tych myszkach, ze tak duzo ludzi sie ich boi? One sa takie malutkie i te pyszczusie maja takie slodkie...;-)

Danutaski zycze cierpliwosci w dekorowaniu:-)

Zapomnialam sie pochwalic, a wczoraj doszla poczta z miasta i...przyznali nam na 4osoby 95mkw:-). Teraz tylko musimy poczekac na oferty mieszkan:-). Chcielibysmy z malym ogrodkiem, ale czy sie nam poszczesci...zobaczymy:-)

Ostatnia edycja:
Danutaski haha nie chlej tak z rana, poczekaj na wieczór :p i kurde pochwal się w końcu później efektem końcowym, bo aż się doczekać nie mogę! :-)

Gatto ale nam dawkujesz emocje, wy już tam pewnie jak na szpilkach siedzicie :-p powodzenia!!

Ewcik a cóż wy tak chorujecie? kurować się w łóżkach raz razzzz :)

Myszka taaa myszki słodziutkie dopóki Cię któraś nie udziabie :-p

laski a wracając jeszcze do tematu "koleżanek" naszych facetów. Wczoraj spotkaliśmy koleżankę z pracy mojego Ł (ją jeszcze toleruje, choć minusem jej jest to, że trzyma się z tą której najbardziej nie cierpie :-p). Mąż zapytał jej czy mam już ładny brzuszek, odpowiedziała tylko " no ładny, ładny".. mówie mu później, że nawet jeśli się nie ucieszyła to mogła chociaż z grzeczności pogratulować i co się okazało? Że jak najbardziej mu pogratulowała i zapytała na kiedy mam termin dopiero jak ja wyszłam do toalety.. wiecie co, poczułam się, jakby to dziecko było tylko jego, a ja byłam tylko do przenoszenia go.. i jak tu trawić te baby!! pytam jaaaaaaak :-p Pewnie już info poszło do tej której nie trawie najbardziej, to też będzie mu szczerze gratulować, zwłaszcza, że pod koniec miesiąca mają na wyjeździe szkolenie 3 dniowe.. już mnie cholera bierze na samą myśl! będę musiała sobie jakieś wciągajace zajęcie znaleźć na te dni..

Danutaski-w szoku jestem ile poswięcasz czasu na ten tort. Ja bym już 10 razy poleciała do sklepu i kupiła:sorry:. Podziwiam Cię i czekam na wynik pracy.

Gatto- jestem ciągle myślami z Tobą!

Myszko-gratulacje :)))

danutaski podziwiam cierpliwość :-)

Izka nieźle z tym strażnikiem :happy:

martoocha trochę boję się męża zarazić, ale może jednak spróbuję Go wykorzystać :-D

Gatto no to dalej &&&&&&&&&&&&&&

reklama
Dziewczyny czytam was regularnie ale jakoś ostatnio nie miałam weny żeby pisać..

Gatto trzymam kciukj bardzo mocno. Mam nadzieję, że Gattinka będzie już dzisiaj z wami :)
To która następna???
Martoocha twoje betki też śledzę, niecierpliwie czekam na wieści z jutrzejszego usg i mocno trzymam kciuki!!!

I bardzo się cieszę, że u reszty z was w porządku! :)

A my czekamy na wyniki badań, w międzyczasie odwiedzając przeróżnych specjalistów z nadzieją, że uda się znaleźć przyczynę i ją wyelimnować.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry