• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Myszka super,my mamy 3pokoje i 95m2 ale to juz jest naprawde duzo.Teraz na wiosne bedzie napewno duzo mieszkan do wyboru
Danutaski a ktora snuze polecilabys lepiej ja snuze halo,albo snuze go?Jak tam torcik?
Gatto to czekamy dzisiaj dalej i oby wszystko sie juz dzisiaj zakonczylo

reklama
Karo my potrzebujemy 4 pokoje, bo nie chcialabym Tomkowi wrzucac lokatora;-) za rok.
Poki co maluszek moze mieszkac w naszej sypialni, ale lepiej zeby kazdy mial swoja oaze spokoju;-)

Karo01 napiszę jutro bo dzisiaj zbytnio nie mam czasu
Myszko wysłałam Ci mms ale nic nie odpisałaś więc domyślam się że nie doszło

Nie mam czasu, tort robiłam do po 13tej, zaraz wrzucę na szybko jakąś fotę
jestem zadowolona :-) DSC_0886.jpg
tort waży 10kg, samochód ma 50cm długości

doczytam Was jutro
ciekawe co tam u Gatto

Ostatnia edycja:
Danutaski super wyszlo faura jak ta lala:tak:

Myszko gratuluje przyznania wiekszej chatki, noooo taka z ogrodem bylaby super!!!

Gatto &&&&&&&&&&&&&&

Umysl mi cos szwankuje dzisiaj w robocie wogole nie mialam glowy do pracy a juz do liczenia to nie wspomne, krolestwo dla tego co wymyslil kalkulator:-Ddobrze ze juz wolne moze do poniedzialku zmadrzeje;-)

Danutaski cudo ten tort

Ciekawe co u Gatto, ja mam nadzieję, że dzisiaj się Gattinka urodzi to będzie dokładnie miesiąc młodsza od Wojtka-łatwo będzie zapamiętać.

My od rana pojechaliśmy z małym na zakupy-wiem że galeria handlowa to kiepskie miejsce dla małego ale niestety musieliśmy. Oblecieliśmy szybko. eM kupił dżinsy, chciał jeszcze koszulę ale nie było takich rozmiarów. Swoją drogą czemu wszędzie są męskie ciuchy w rozmiarach xs, s i m- tak jakby większych panów na świecie nie było. Albo te normalne rozmiary od razu wykupione. Ja kupiłam sobie biustonosz i jestem zadowolona z rozmiaru- w obwodzie rozmiar mniej a miseczka numer większa :-D Jutro jak dopisze pogoda pójdziemy na giełdę-trzeba zacząć rozglądać się za autem, do połowy marca mają być pieniążki. Mam nadzieję, że na święta pojedziemy do rodziców swoim samochodem.
Przyjemnego popołudnia lasencje :wink:

Danutaski nie dostalam nic :-(
tort cudenko, jak nie bedzie gosc pod wrazeniem to mu nastukamy ;-) Twoj maz mial racje cobys uwieczniala kazdy element pracy, bo moga Ci nieuwierzyc :-D

Ewcik z mieszkaniem szczerze to moze byc od kilku dni do kilku miesiecy;-) i tu to norma socjalna na 4 osobowa rodzine, dla singla do 50mkw... nie jak w pl 5mkw na osobe...

Martus dobrze, ze to tak daleko bo bym schrupala slodziaka :-)

reklama
Danutaski tort rewelacja!!!!

Marta rośnie Wojtuś cudnie :tak:

Mój malec znowu chory...
A kot jakoś dziwnie mnie hipnotyzuje wzrokiem. Aż żałuję, że nie umiem w myślach czytać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry