• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
łoooo Danutaski niezłe cudo Ci wyszło!!! podziwiam w ogóle za zapał :-)

Marta ale on cudnie wygląda!! i fajne gaaatki :-p

Zapominajka coś macie urok na te choróbska :/

kurde ciekawe jak tam Gatto!!!

Danutaski: tort EKSTRA! ale z Ciebie kucharka! szok!
Marta- szczęście przecudne :) i na zdjęciu wygląda na bardzo grzecznego :)
Gatto- wykończysz nas:)

EDIT!
GRATULACJE GATTO! :-) Ale cudownie! czekam na fotki :laugh2:. Ucałowania od ciotki Marty -trzymaj się o 18.00! pewnie pierwszy raz każą Ci wstać :-p.

Myszko- my mieszkamy w 106m, ale mamy 3 pokoje (w tym jeden bardzo mały). Więc wszystko zależy od układu- my mamy 55m salon (miało to swoje plusy jak się robiło imprezy 2 x w tyg) ;p No ale spłacać mieszkanie będę do końca życia ;p

Suana- trzymam kciuki za wyniki badań.Odzywaj się częściej..

Ostatnia edycja:
Wow GATTO - gratulacje!!! czekamy na fotki!!!!

DANUTASKI szczena mi opadła jak zobaczyłam ten Twój tort:szok: jak tyś to zrobiła!?

MYSZKA zazdroszczę wizji 95m2! my przez jakieś 2-3 lata musimy w naszych 42m2 wytrzymać....

MARTA Wojtuś cudny!!! napatrzeć się nie mogę, uwielbiam takie maluchy!

SUANA zaciskam kciuki za szukanie przyczyny, oby szybko udało się ją wykryć i opanować!

MARTOOCHA - przynoś nam jutro piękną fotę fasolki! 3mamy wszystkie kciuki bardzo mocno!

Marta Wojtus jest przesliczny.!!!!!!
Martoocha
za jutro&&&&&&&&&&&&&
Gatto gratulacje.Czekamy na przesliczne fotki Cristiny,naszej malej ksiezniczki.To teraz czas na Kaso
Myszka ja bym tez wolala 4 pokoje bo jednak jak 2 dziecko bedzie czy cos ale jak szukalismy tutaj to u nas ciezko znalezsc 4pokoje.Ale mysle ze po weselu bedziemy mogli szukac juz naszego wymarzonego domku

Chyba mnie jakies chorobsko bierze.Glowa mnie boli,chociaz duzo pije i czuje sie cala polamana.M to samo

GATTO GRATULUJĘ Z CAŁEGO SERCA!!!!!!!!!!!!

myszko my mamy maleńkie mieszkanko, 40 m2, a kredyt na 30 lat :confused2: niejednokrotnie namawiałam M, żebyśmy wyprowadzili się do DE, tym bardziej, że mamy tam rodzinę, ale mój M nieugięty:-(

aaaaaaa :-):-):-):-) emka przekaż Gatto gratulacje od ciotek !! :)

a widzicieee, Gatto mówiła, że moze ze dwa razy w ciąży miała zgagę a Cristina ma podobno dużo czarnych włosków :-p więc nie ma reguły z tą zgagą

reklama
Sms od Gatto : Cristina urodziła się dziś o 12:50 z wagą 3100.Ma dużo czarnych włosków i jest prześliczna:))))

Gratulacje kochani:)))))

images.jpg

No to niewiele większa od mojego Wojtka :) Gratuluję i czekam na fotki :rofl2:

Marta- szczęście przecudne :) i na zdjęciu wygląda na bardzo grzecznego :)

Myszko- my mieszkamy w 106m, ale mamy 3 pokoje (w tym jeden bardzo mały). Więc wszystko zależy od układu- my mamy 55m salon (miało to swoje plusy jak się robiło imprezy 2 x w tyg) ;p No ale spłacać mieszkanie będę do końca życia ;p

Martuś z tą grzecznością to tylko pozory :-Dzaczyna pokazywać różki.
Mieszkania zazdroszczę- ja mam całe 56,4m2 ale też trzy pokoje. Za 29lat i 2 miesiące będzie nasze :-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry