• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Tak tak Myszko gratulujemy i ściskamy z całego serca :-)

Wczoraj tak pomyślałam że 10 miesięcy i 2 dni po # tuliłam już swojego synka. Kurcze to jest optymistyczne myślę :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Tak tak Myszko gratulujemy i ściskamy z całego serca :-)

Wczoraj tak pomyślałam że 10 miesięcy i 2 dni po # tuliłam już swojego synka. Kurcze to jest optymistyczne myślę :-)

ja będę tulić na oko w rocznicę #. Z OM pokrywa mi się TP, a z usg mamy 6 dni wcześniej.... zobaczymy! ale tak jak Marta piszesz, to chyba mimo wszystko optymistyczne....

ja własnie skończyłam literki nad Matyldzie łoże:)

Zobacz załącznik 539505

hej :-)

Gatto - GRATULACJE!!!! i wszystkiego dobrego dla Cristiny - wracajcie szybko do domu :-)

Danutaski - tort pierwsza klasa! powinnaś zostać cukiernikiem :-D jestem pod ogromnym wrażeniem

jeśli chodzi o tygodnie to jest trochę jak z latami - jak masz 10 urodziny to skończone 10 lat i zaczynasz 11 rok życia... tutaj tak samo - 33 tygodnie skończone i zaczynasz 34... trochę minęło czasu nim znalazłam tą zależność :-D

mieliśmy bardzo intensywny dzień dziś... do tego paskudny katar i już nie mam sił... może są jakieś krople które można używać w ciąży na katar?? bo się wykończę... :eek:

Gatto Wielkie gratulacje dla nowo narodzonej słodzinki :-)

Danutaski, naprawdę podziwiam, w życiu bym nie zrobiła takiego torta- jest super!
Choć przyznam że jadłam raz z takiej masy i ....w ogóle mi nie smakuje :no: Wolę tradycyjne... Chociaż efekt wizualny to rewelacja!

Marta-l, Wojtuś rośnie jak na drożdżach jak widzę. Świetne zdjęcie :-) A jak się ma Twoja świnunia?
Ja swoje dwie ostatnio kąpałam i niestety, ponieważ one mają co jakiś czas ruję to dłuższe włosy które noszą za sobą często się brudzą więc postanowiłam że je przytnę...No i teraz mam rozetki ostrzyżone na krótko, ale śmiesznie to wygląda, szczególnie młodsza....Tak na bezczela wzięłam nożyce i ją ciachnęłam :szok:

patrzcie co dzisiaj zakupiłam DSC_0230.jpg :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry