• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Patrz a to by byl dobry pomysl;-)ale to fakt ja czesto zapominam ze cos mam dopiero przy generalnych porzadkach znajduje i wtedy blysk rzeczywiscie cos takiego mialam:-D

Czesc lalunie:-)

Elka ja juz temat kuchni ogarnelam po dwoch dniach blogiego lenistwa:-D wygladala jakby ktos tam bombe pierdyknal;-). Odpoczne i biore sie za lazienke, potem znow chwila lenistwa kurze chlopcy odkurza i podlogi przeleca na mokro i po robocie.
Potem tylko pogotuje, bo znow nakupilam miesa jak glupia to zrobie na 4-5 dni obiadow i potem znow moge dogorywac:-Dprawie tydzien...bo co to ziemniaka mi obiora i ugotuja, surowka to moment;-).
Jutro mamy urzedy do obskoczenia i jeszcze chce eMa wyciagnac na wielkie testowanie wozkow, bo za 2-3tyg kasa na to przyjdzie a my z wyborem w czarnej doopie... No i musze jeszcze ikea zachaczyc...ale nie wiem kiedy:-D
Wczoraj poszlismy do sklepu 15min od domu...masakra prawie 2h nam to zajelo, a umordowalam sie strasznie.

Mycha to pracowity dzien sie zapowiada;-)ja robie Mojemu sniadanko, potem chyba walne skalpela tylko musze odczekac bo niedawno jadlam a pozniej moze skocze do mamy bo dawno nie bylam i oooo taki plan na dzis:-D

Zapominajko no to wlasnie to robie z premedytacja:-D gnije w lozku i tylko jak juz nie ma wyjscia to oblece szybko to po co schylac sie nie musze, a reszte chlopaki robia:-D
Miecho pokroje czesc usmaze, czesc sosik walne i mam znow 4-5 dni wolne;-) a wlasciwie wszystko przy gotowaniu na siedzaco lub z doskoku:-D
No urzedy mam dwa, ale w jednym budynku, wiec nie jest zle a swoje trzeba w nich wysiedziec...to tyle co do tramwaju i od do krzeselka:-D pare godz odsiedziane i potem sklep;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry