• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dziewczynki my to z conajmniej 30 min przerwami pracujemy, bo Paul musi swoje wykopac:-D
Nanu milego obiadku ja uwielbialam te spotkania u babc, ale odkad dziadkowie i babcie odeszli jakos nic wiecej mnie w pl nie trzymalo. Ojca pochowalam, a matka by mnie sprzedala za flaszke bez mrugniecia okiem...brat to juz wiecie, ze zna mnie tylko jak czegos potrzebuje...pies zdechl kilka lat temu ze starosci, a kota zabralam ze soba.

reklama
Z czystym sumieniem moge powiedziec, ze mam mala rodzinke ale M, Tom i nie dlugo maly mozemy na siebie liczyc w kazdej sytuacji...i to jest moje szczescie:-)

Martoos czekamy na wiesci kochana &&&&&&&&&&&&&&&&

U nas dzis jest tak slicznie, sloneczko +8 az sie w domu siedziec nie chce...czy to juz koniec zimy? Czy tylko mala sciema?

Elka reszte rodziny i tak najczesciej widuje sie na slubach, chrzcinach i pogrzebach najczesciej...przynajmniej u mnie;-)

Zapominajko to swieta prawda z rodzina najlepiej na zdjeciu,przekonalam sie po przyjezdzie tutaj.Moja mama i siostry niestety daleko odemnie ale wiem ze na nich moge liczyc.Po pierwszej operacji moja mama byla ze mna caly czas a po drugiej potrafila 5razy na dzien dzwonic i pytac sie jak mi idzie a rodzinka tutaj chociaz szpital byl niedaleko nawet niepotrafila odwiedzic a niemowiac o dzwonieniu.Tego chyba nigdy niezapomne.Nasz znajomy wczoraj przechodzil ciezka operacje mozgu bo wykryli mi guza na mozgu ktory uciskal nerw wzrokowy,i wiem jak to wazne dla jego zony ze wie ze jestesmy z nimi,odwiedzic go niemozemy ale dzwonimy i piszemy.Wiem jak u mnie bylo to wazne
Izka skarpetki super.Ja zamowilam w H&M tutaj takie:Product Detail | H&M DE i czapeczke do tego:Product Detail | H&M DE
Martoocha za dzisiejsze wiadomosci&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&.Czekamy
Gatto na twoje zdjecia rowniez czekamy

My wrocilismy akurat z kosciola.M robi obiadek slaski czyli kluski slaskie,rolady i modra kapusta.Jutro tez chcemy sie troche wybrac na sklepy,chcemy kupic cebulki tulipanow takie juz wieksze i ladnie do ogrodka wsadzic.Uwielbiam tulipany.

Uffff jestem dzisiaj jakos tak ciezkawo bylo i chyba cos w udzie naciagnelam mam nadzieje ze to nie kontuzja:-Djutro powtoreczka...mam plan cwiczyc poniedzialek, sroda, piatek, niedziela mysle ze to wystarczy na poczatek:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry