• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Aniak to fajnie że jesteśmy we trzy z MAtochą ;) Razem zawsze raźniej!!!

Myszka wiem wiem że zajście nie jest takie łatwe. W tą ciąże którą poroniłam zachodziłam 10 lat. I mam ogromna nadzieję, że tym razem nie będę musiała tyle czekać ... Ale z Wami będzie łatwiej ...

Karo trzymam &&&&&&&&&&&. I daj znac po powrocie od lekarza!

Ostatnia edycja:
reklama
Niemam dobrych wiadomosci.Beda mnie operowac za tydzien w srode.Najpierw zobacza kamera co to jest i jak bedzie trzeba to beda musieli lyzeczkowac.Przesiedzialam pol dnia w szpitalu.Moj lekarz zalatwil mi zeby przyjal mnie caly szef tego szpitala ginekologicznego.No i tez mnie przyjal i tez jest zdania ze cos w srodku jest i lepiej to usunac teraz niz czekac i potem bedzie jeszcze gorzej

Karo, strasznie mi przykro, że ciągle jeszcze nie masz tego za sobą. Miejmy nadzieję, że po zabiegu szybko dojdziesz do pełni sił i będziesz mogła wkrótce zacząć staranka.
Danutaski, a ja Ci chyba jeszcze nie gratulowałam po wizycie i umieszczeniu zdjęcia. GRATULUJĘ!!! Widziałam małą rybkę, niech zdrowo rośnie. Na kiedy lekarz określił termin?
Ja dalej 2w1, czekamy cierpliwie jeszcze tydzień, a później już się będę zaczynała martwić.

Karo, strasznie mi przykro, że ciągle jeszcze nie masz tego za sobą. Miejmy nadzieję, że po zabiegu szybko dojdziesz do pełni sił i będziesz mogła wkrótce zacząć staranka.
Danutaski, a ja Ci chyba jeszcze nie gratulowałam po wizycie i umieszczeniu zdjęcia. GRATULUJĘ!!! Widziałam małą rybkę, niech zdrowo rośnie. Na kiedy lekarz określił termin?
Ja dalej 2w1, czekamy cierpliwie jeszcze tydzień, a później już się będę zaczynała martwić.
a myślałam ostatnio o Tobie
czy już ten dzień nadszedł ale się zleciało:)

Karo qrcze przytulam Cie mocno...nie wiem jak ja bym zareagowała na taką wiadomość...:-(ale podobnie tak bywa...a że to Ciebie spotkało :wściekła/y:Z tego co mówisz sam szef szefów Cię badał...teraz muszą dokładnie wszystko obejrzeć...nie wiem na pewno ale taki zabieg chyba trwa krótko...Trzymam za Ciebie kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i pamiętaj BĘDZIE DOBRZE!!!!!!!
Nasze kciuki pomogą, zobaczysz!!!:tak:
Galwaygirl ach...już tuż tuż i będziemy podziwiać śliczne Dziecię:tak:

Czesc kochane:)
wymazy dziś porobione i test na chlamydie (nie wiem po co to, ale lekarz chucha na zimne).
Powiedział też że po laparoskopii wcale nie trzeba czekac 4 miesiecy..tylko od razu się starać :zawstydzona/y:. Więc może juz w kwietniu ruszymy z kopyta.. wyjdzie 6 miesięcy od poronienia.. (jejciu..szybko to minęło..)

Karo-ale oni mówią,że to mogą być pozostałości po ciąży (więc będą tylko łyżeczkować), czy to jakiś mięśniak czy cos?

Ostatnia edycja:
reklama
Ale tu cisza!!!
Mamuśki pobudka!!! Czas zdać relację z ciążowych objawów!!!:tak:
Galwaygirl a Ty chowaj aparat do kieszeni i jak Maleństwo się urodzi pstrykaj całe mnóstwo zdjęć!!!! Bo tu będziesz musiała nam troszkę fotek wrzucić!!!:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry