martOocha
Nowy Rok-Nowe Marzenia
Ojej! on już jak człowieczek mały wygląda.. a nie jakiś tam robalek
.Super fotki
Karo- bardzo możliwe że są to pozostałosci po ciąży (ja tak miałam)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
.

Więc wiecie co będzie w marcu !!! :-)
A do tego dzisiaj dostałam po poronieniu pierwszą @ ....
dziękuję za miłe słowa

o 11:11 Krol i Krolowa Karnawalu przejmuja wladze nad miastem i wywalaja burmistrza
no i sie zaczyna zabawa na calego. Imprezy, imprezy i nic tylko wszedzie imprezy. Mamy to szczescie mieszkac na starym miescie wiec wszystko sie odbywa pod naszym nosem. No i tak do poniedzialku kiedy to po paradzie, na ktorej rzucaja tony slodyczy w tlum ludzi oddaja wladze spowrotem burmistrzowi. W zeszlym roku no tak mi sie podobalo, ze cieszylam sie jak dziecko ;-) a moj "maly" byl w takim szoku, ze nawet slodyczy nie zbieral
. Na ten rok ma juz plan z kolegami
Minus tylko taki, ze jest tak glosna muzyka (na calym starym miescie ta sama), ze wlasnych mysli sie nie slyszy... ale za to przeslodkie jest to, ze ludzie tak cudownie potrafia sie bawic.
i buszuje po jajnikach;-)Mart0ocha i powiedz jak mialas jakies pozostalos i to mialas robione jeszcze raz lyzeczkowanie?bo ja juz jestem po dwoch @i zadne resztki niewyszly.boje sie bardzo jutra