danutaski
Fanka BB :)
Kurcze robiłam edycję swojej wypowiedzi ale mnie Myszka wyprzedziła więc dodaję jako nowe:
Ok udało się, po naciśnięciu pokazuje się większe
Wczoraj miałam bóle w podbrzuszu, czułam się "pełna" więc przeleżałam żeby przeczekać, odstawiłam luteinę więc myślę że może to reakcja organizmu na brak luteiny. Oby ;-).
Myszka2829 ja biorę witaminy Femibian Natal 1 one zawierają już kwas foliowy.
Kochana, jak to możliwe że badanie hist-pat. nic nie wykazało? Nie wspominając o tym ile się naczekałaś na wyniki
.
Mgielka2008 ja to bym jeszcze ze 3-4 dni testy robiła aby widzieć dalej co się będzie działo. Przytulać bym się przytulała, albo codziennie albo co drugi dzień, w zależności od tego jak masz na to ochotę. Jak plemniczki są zdrowe to się nic im nie stanie nawet jak codziennie będzie przytulanko
a nawet gydyby było co drugi dzień, to okazji raczej i tak nie przegapicie, bo plemniczki potrafią "poczekać" sobie nawet tydzień na jajeczko, gdy dojrzewa to ruszają do niego na hurra
.
Kochająca_mama30 i jak poszło ze suwaczkiem? Ale by było super jakby się okazało że będą dwa Kropki! Nie wiem dokładnie jak to jest z tym brzusiem, ale życzę wszystkiego naj, kiedy dokładnie masz to USG teraz? Pewnie się już nie możesz doczekać, mnie by już ciekawość zeżarła
Lopop strasznie ciekawi mnie teraz kiedy brzusio już zacznie wystawać, słyszałam że tak dopiero koło 4 miesiąca, ale że szczupłym osobom może być widać szybciej no a ja ważę 50kg
.
Karo01 współczucia :-( co za złośliwy sprzęt. Powiem szczerze, że mnie by szlag trafił jakby mi się popsuła zmywarka, bo jak człowiek już się przyzwyczai do takiej wygody to potem ciężko się na ręczne zmywanie przestawić
.
Ani@k przytulam. O stracie nigdy nie zapomnimy, ale nauczymy się z nią żyć. Ja wczoraj od dwóch różnych koleżanek usłyszałam dwie - jak różne - wiadomości. Jedna ma pcos i nie występują u niej owulacje, no i w tym cyklu miała podawane tabletki na wzrost jajeczka a w walentynki dostała zastrzyk na uwolnienie jajeczka więc razem ze swoim M mieli wieczór pełen przytulanek
druga koleżanka natomiast, w walentynki dowiedziała się że jej ciąża obumarła... Jeden dzień, a ile może znaczyć - dla jednych najlepszy, dla innych znienawidzony. Szkoda że nie możemy słyszeć od lekarzy samych dobrych wiadomości.
Kochana, a wracając do tematu, w czerwcu to Ty może w nowej ciąży będziesz! Więc nie martw się na zapas, bo przez kolano przełożę i na tyłek nabiję
!
Karo01 do czerwca jeszcze kilka miesięcy. Nie łamcie się kochane i myślcie pozytywne, bo do tego czasu możecie już być w nowej ciąży i wtedy przede wszystkim Waszą głowę będą zaprzątały myśli typu "już mam dosyc tych mdłości, a lodówkę to najlepiej wynieście z mojego domu żeby tak nie śmierdziała!"
Daj znać co i jak po wizycie.
WSZYSTKIM STARAJĄCYM WYSYŁAM FLUIDKI ~~~~ więc łapcie całymi rękoma, teraz Kropek też wysyła swoją energię więc ładnie zapasy w domciu uprawiać a nasze marzenia zostaną spełnione!
Ok udało się, po naciśnięciu pokazuje się większe

Wczoraj miałam bóle w podbrzuszu, czułam się "pełna" więc przeleżałam żeby przeczekać, odstawiłam luteinę więc myślę że może to reakcja organizmu na brak luteiny. Oby ;-).
Myszka2829 ja biorę witaminy Femibian Natal 1 one zawierają już kwas foliowy.
Kochana, jak to możliwe że badanie hist-pat. nic nie wykazało? Nie wspominając o tym ile się naczekałaś na wyniki
.Mgielka2008 ja to bym jeszcze ze 3-4 dni testy robiła aby widzieć dalej co się będzie działo. Przytulać bym się przytulała, albo codziennie albo co drugi dzień, w zależności od tego jak masz na to ochotę. Jak plemniczki są zdrowe to się nic im nie stanie nawet jak codziennie będzie przytulanko
.Kochająca_mama30 i jak poszło ze suwaczkiem? Ale by było super jakby się okazało że będą dwa Kropki! Nie wiem dokładnie jak to jest z tym brzusiem, ale życzę wszystkiego naj, kiedy dokładnie masz to USG teraz? Pewnie się już nie możesz doczekać, mnie by już ciekawość zeżarła
Lopop strasznie ciekawi mnie teraz kiedy brzusio już zacznie wystawać, słyszałam że tak dopiero koło 4 miesiąca, ale że szczupłym osobom może być widać szybciej no a ja ważę 50kg
.Karo01 współczucia :-( co za złośliwy sprzęt. Powiem szczerze, że mnie by szlag trafił jakby mi się popsuła zmywarka, bo jak człowiek już się przyzwyczai do takiej wygody to potem ciężko się na ręczne zmywanie przestawić
.Ani@k przytulam. O stracie nigdy nie zapomnimy, ale nauczymy się z nią żyć. Ja wczoraj od dwóch różnych koleżanek usłyszałam dwie - jak różne - wiadomości. Jedna ma pcos i nie występują u niej owulacje, no i w tym cyklu miała podawane tabletki na wzrost jajeczka a w walentynki dostała zastrzyk na uwolnienie jajeczka więc razem ze swoim M mieli wieczór pełen przytulanek
Kochana, a wracając do tematu, w czerwcu to Ty może w nowej ciąży będziesz! Więc nie martw się na zapas, bo przez kolano przełożę i na tyłek nabiję
!Karo01 do czerwca jeszcze kilka miesięcy. Nie łamcie się kochane i myślcie pozytywne, bo do tego czasu możecie już być w nowej ciąży i wtedy przede wszystkim Waszą głowę będą zaprzątały myśli typu "już mam dosyc tych mdłości, a lodówkę to najlepiej wynieście z mojego domu żeby tak nie śmierdziała!"
Daj znać co i jak po wizycie.
WSZYSTKIM STARAJĄCYM WYSYŁAM FLUIDKI ~~~~ więc łapcie całymi rękoma, teraz Kropek też wysyła swoją energię więc ładnie zapasy w domciu uprawiać a nasze marzenia zostaną spełnione!
hehe). Wyobraź sobie, dwa lata temu jak robiłam imprezkę urodzinową to policja przyjechała że jest za głośno ;-) sąsiedzi z dołu zadzwonili. Wiem coś na temat ciekawych sąsiadów! Pani pode mną próbując czasami zrobić mi na złość latała z samego rana w szpilkach w tą i z powrotem po mieszkaniu. Biedna, nie wiedziała że ja i tak nie śpię i że mi to nie przeszkadza a raczej bawi
Byłam wręcz przekonana że teraz to już z górki
...