• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Lopop dziś dopiero 2 miesiące minęło...a co będzie w czerwcu??? jak nadejdzie data porodu???:zawstydzona/y:ehhh...
Staram się jakoś myśleć pozytywnie...ale sama wiesz jak to jest...:-(
Te myśli nasze są czasami przeokropne:baffled:

reklama
Ani@k u mnie tez pare dni temu bo 9 minely 2 miesiace od straty.Dlatego wiem co przezywasz.Tez juz myslalam co bedzie w czerwcu gdy nadejdzie termin porodu.Ja mialam termin na 7 czerwca a siostra ma na 8 czerwca,wiec niewiem co to bedzie.Juz wiem teraz ze bedzie mi ciezko

Karo ja miałam termin na 1 czerwca...najgorsze jest to, ze jak już myślę "o, chyba jest ok" wszystko wraca...:-(

Tak może poza tematem...też miałam problem z suwaczkiem;-)...spróbuj kod "bbc" bodajże wlepić w sygnaturę i zapisz...suwaczek powinien być czytelniejszy

Byłam u lekarza. U mnie dodatkowo wystepuje macica dwurożna i ostatnio na wizycie macica był sporo powiększona i lekarz nie był w stanie określić jak duża jest przegroda...byłam 2 tygodnie po zabiegu.
Lekarz kazał mi przyjść po 2 cyklach...macica powinna wrócić do swojego kształtu sprzed ciąży i wtedy dopiero będę wiedziała na czym stoję. Jeżeli lekarz uzna ze mogę zacząć się starć - zaczynam. Jak dojdzie do wniosku że konieczne jest jakieś leczenie przegrody w macicy - będę czekać...ile, nie wiem. Zbieram materiały na moją kolejną wizytę. 26 marca będę mądrzejsza ;-)

Ja tez mialam przyjsc po dwoch @ .Mam juz koniec @ a lekarz powiedzial ze mam przyjsc jak sie bedzie konczyc,wiec na jutro mam umowiona wizyte,zobaczymy co wyjdzie.Odezwie sie jutro.Milej nocy

Ja się tylko przywitam i uciekam:-)
I od razu zapowiadam że będę na komórce was podczytywać:tak:

Karo
3mam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Danutaski gdzie jestes?

Miłego dnia życzę!

Uwaga próbuję wkleić Kropka:-)
Kropek01.jpg
Idzie to powiększyć?

reklama
Danutaski no to mamy pieknego Kropka :-)

Jak klikniesz na zdjecie to sie otwiera nastepne okno i tam jest wieksze zdjecie ;-)

Z mojej histopatologii... nic nie znalezli nawet nikotyny... a palilam. Jeszcze tylko konsultacja z lekarzem i czas do walki sie zbierac :-) a juz myslalam ze bedziemy czekac w nieskonczonosc...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry