• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Jestem jestem! :-):-):-) Nasz kropek ma cały 1cm długości i bije mu serduszko 130 uderzeń na minutę!:-D:-D:-D Gdy lekarz włączył mi wykres serca to się popłakałam ze szczęścia:szok:, a potem jak mi pokazywał migającą kropkę - serduszko - to nic nie widziałam bo wszystko było rozmazane od łez:rofl2:!! Nie mogę uwierzyć!! :cool:Nie mogłam się uspokoić, czułam jakbym zaraz miała zejść na zawał!! Do gabinetu oczywiście weszłam później niż mi wypadało z planowanej godziny bo była obsuwa dlatego jestem tak późno.
Eh, jestem dzisiaj cała przejęta i idę zaraz spać, ale jutro się odezwę i może uda mi się wkleić zdjęcie USG.
Dziękuję Wam za to że przy mnie jesteście!! Buziaki

Ufff...no można spać spokojnie!!!
Wiedziałam ze wszystko będzie w porządku!!!!!:tak:
Jutro będziemy miały okazję zobaczyć Kropka!!!!:rofl2:
Danutaski ściskam Ciebie i Kropka;-)

Jestem jestem! :-):-):-) Nasz kropek ma cały 1cm długości i bije mu serduszko 130 uderzeń na minutę!:-D:-D:-D Gdy lekarz włączył mi wykres serca to się popłakałam ze szczęścia:szok:, a potem jak mi pokazywał migającą kropkę - serduszko - to nic nie widziałam bo wszystko było rozmazane od łez:rofl2:!! Nie mogę uwierzyć!! :cool:Nie mogłam się uspokoić, czułam jakbym zaraz miała zejść na zawał!! Do gabinetu oczywiście weszłam później niż mi wypadało z planowanej godziny bo była obsuwa dlatego jestem tak późno.
Eh, jestem dzisiaj cała przejęta i idę zaraz spać, ale jutro się odezwę i może uda mi się wkleić zdjęcie USG.
Dziękuję Wam za to że przy mnie jesteście!! Buziaki

Danusia serce moje, sciśkam Cie mocno, ale na tyle delikatnie by Waszej Kropce nic nie było. Tak się cieszę:-D Normalnie, zaraz sie poryczę..... Aby było tak dobrze do szczęsliwego końca &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

czesc dziewczynki :-)

dali mi przeczytac wiesci wczoraj wieczorkiem ale odpisac nie mialam czasu (stali mi nad glowa moje cholaczyska;-))

Danutaski no to serduszko mamy ksiazkowe :-) super
widzisz i znowu mialam racje :-D
ale sie ciesze, moj sie smial ze to tak jak ja bym byla w ciazy :-D no jak nie jak tak przeciez to Nasz Kropek :-)
Sciskam mocno i teraz Mamuska relaksik na calego ^^

Ja dziś na chwileczkę i znikam na szkolenie.
Danutaski ja cały czas podglądać będę na komórce no i już nie mogę się doczekać zdjęcia Naszego Kropka:tak:
Miłego dnia Wam życzę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry