myszka2829
Fanka BB :)
Danutaski co tam bylo na wizycie?? Ciotki tu sie niecierpliwia...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Gdy lekarz włączył mi wykres serca to się popłakałam ze szczęścia
, a potem jak mi pokazywał migającą kropkę - serduszko - to nic nie widziałam bo wszystko było rozmazane od łez
!! Nie mogę uwierzyć!!
Nie mogłam się uspokoić, czułam jakbym zaraz miała zejść na zawał!! Do gabinetu oczywiście weszłam później niż mi wypadało z planowanej godziny bo była obsuwa dlatego jestem tak późno. Jestem jestem! :-):-):-) Nasz kropek ma cały 1cm długości i bije mu serduszko 130 uderzeń na minutę!Gdy lekarz włączył mi wykres serca to się popłakałam ze szczęścia
, a potem jak mi pokazywał migającą kropkę - serduszko - to nic nie widziałam bo wszystko było rozmazane od łez
!! Nie mogę uwierzyć!!
Nie mogłam się uspokoić, czułam jakbym zaraz miała zejść na zawał!! Do gabinetu oczywiście weszłam później niż mi wypadało z planowanej godziny bo była obsuwa dlatego jestem tak późno.
Eh, jestem dzisiaj cała przejęta i idę zaraz spać, ale jutro się odezwę i może uda mi się wkleić zdjęcie USG.
Dziękuję Wam za to że przy mnie jesteście!! Buziaki
Normalnie, zaraz sie poryczę..... Aby było tak dobrze do szczęsliwego końca &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
no jak nie jak tak przeciez to Nasz Kropek :-)