• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Lopop :-D:-)przepowiedni tyle już było...kilkakrotnie dochodziło do końca swiata...ostatnio też było upalnie w lato...nas z pracy wcześniej wypuszczali bo nie można było wytrzymać...
ale teraz coś tam mówią o granicy Iranu z Irakiem
nie lubię słyszeć takie rzeczy

galwaygirl celebrycie i arystokracja razem wzięci:)

reklama
Ja też nie lubię ani przepowiedni, ani horoskopów, ani tłumaczenia snów. Z tym końcem świata to nie do końca wierzę, ale to przebiegunowanie może nastąpić i stąd te zawirowania pogodowe, trzęsienia ziemi, tsunami, uaktywnianie się wulkanów, no i różne anomalie pogodowe. W zeszłym roku przecież śnieg porządnie napadał w maju, no a moja Sis wyczytała, że mają być STRASZNE upały, ale spokojnie, nie bójcie się ja przylatuję po Euro, więc spodziewajcie się deszczowego lata, a przynajmniej lipca do 10 sierpnia, za to przynajmniej w IE nacieszą się ładną pogodą :-D przynajmniej w czasie mojej nieobecności. W zeszłym roku pojechaliśmy na Wielkanoc do PL i co... jedyny gorący tydzień w ciągu roku w IE nas ominął.
Nigdzie indziej nie widziałam tylu tęczy w ciągu roku, a dziś na 100% była, bo pięknie świeciło słonko, tylko jak się przyjrzałam bliżej, to zobaczyłam, że deszcz przy okazji padał, dodam ciekawostkę, że PIONOWO :szok:, czyli też pewnego rodzaju anomalia ;-) bo tu pada albo pod kątem, albo poziomo, albo czasem zawiewa od dołu, a pionowy deszcz to nie częsty widok. Kiedyś szłam w deszczu i spodnie z tyłu do suchej nitki były przemoczone, a z przodu nawet deszczem nie skalane...

:-D:-)ale numer z deszczem w IE:happy2:
ja z kolei zawsze mam przeboje z parasolką, zawsze ale to zawsze tak mi wieje ze nawet jak mam kaptur na głowie i parasolkę włosy mi tak wiatr rozczochra że niczym Chopin (Szopen) wyglądam:cool2:...

Ja też nie lubię ani przepowiedni, ani horoskopów, ani tłumaczenia snów. Z tym końcem świata to nie do końca wierzę, ale to przebiegunowanie może nastąpić i stąd te zawirowania pogodowe, trzęsienia ziemi, tsunami, uaktywnianie się wulkanów, no i różne anomalie pogodowe. W zeszłym roku przecież śnieg porządnie napadał w maju, no a moja Sis wyczytała, że mają być STRASZNE upały, ale spokojnie, nie bójcie się ja przylatuję po Euro, więc spodziewajcie się deszczowego lata, a przynajmniej lipca do 10 sierpnia, za to przynajmniej w IE nacieszą się ładną pogodą :-D przynajmniej w czasie mojej nieobecności. W zeszłym roku pojechaliśmy na Wielkanoc do PL i co... jedyny gorący tydzień w ciągu roku w IE nas ominął.
Nigdzie indziej nie widziałam tylu tęczy w ciągu roku, a dziś na 100% była, bo pięknie świeciło słonko, tylko jak się przyjrzałam bliżej, to zobaczyłam, że deszcz przy okazji padał, dodam ciekawostkę, że PIONOWO :szok:, czyli też pewnego rodzaju anomalia ;-) bo tu pada albo pod kątem, albo poziomo, albo czasem zawiewa od dołu, a pionowy deszcz to nie częsty widok. Kiedyś szłam w deszczu i spodnie z tyłu do suchej nitki były przemoczone, a z przodu nawet deszczem nie skalane...
wierzę ci , wesz jak niedawno wchodzłam na śnieżkę to tez widziałam grad zacinający poziomo :szok: pierwszy raz takie coś widziałam

Witam porannie.
Ja tylko na chwilkę bo kupa roboty dziś do wykonania...Danutaski ja chciałam powiedzieć ze JUŻ poniedziałek...nie wiem jak Tobie ale mnie szybko ten weekend zleciał:tak:
Pamiętaj aby Kropka pozdrowić!!! Daj znać po wizycie chociaż tylko jedno jakieś małe zdanie:sorry2:

czesc dziewczynki :-)

mnie rowniez weekend zlecial szybciutko :-)

Danutaski nie zapomnij ucalowac monitorek od cioteczek, bo to dzis juz poniedzialek mamy jeszcze troszke i moze jakies zdjecie naszego Kropka sie uda zrobic ;-):tak::-)

reklama
Martocha,tez tak mam nie moge sie doczekać staranek, może jak cyto logia wyjdzie ok to bede mogła wziąć sie do roboty za jakiś miesiac.

Danutasku zyczę samych ekstra wieści u gina.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry