• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Glupi telefon.
Takte dostalam dzisiaj @.Przed ciaza mialam @ co 6 albo 7 tyg.Takze chyba jak juz danutaski pisala wszystko sie me zmienic,i chyba w moim przypadku tak jest.w srode mam kontrole znowu i jesli lekarz powie wszystko ok to mysle ze w marcu bedziemy mogli zaczac staranka.
Danutaski i ja trzymam kciuki za poniedzialek.
Uciekam piec dalej ciasto bo moj M jutro urodzinki

Karo no to super, oby juz zostaly te 29 dniowe cykle trzymam kciukasy :-)
zloz mezulkowi zyczonka od ciotek z BB ;-)

Danutaski damy rade wiem ze to AZ i TYLKO dwa dni, ale kto ma dac rade jak nie my :-) przed nami jeszcze 34 tc wiec relaksik i lezalkujemy do poniedzialku przed tv ;-) a moze popros meza niech Ci upiecze ciasteczka? ja mam zawsze sporo zabawy z moich chlopakow jak majsterkuja w kuchni :-D

tylko ciiiiiiiiiiiiiicho bo juz nic mi nie zrobia do jedzonka ;-)

Ostatnia edycja:
MZC, no właśnie nie pamiętałam, która z Was była w moim piękny mieście, a to Ty. Dobrze, że się przypomniałaś bo trudno było by doczytać wstecz. No u nas pogoda albo jesień albo wiosna, w tym roku śnieg tylko jak leciał widzieliśmy przez minutę, bo jak spadł na ziemię to już go nie było, no a lata nie widziałam odkąd tu jestem, czyli 5,5 roku, dlatego KOCHAM WAKACJE za granicą. Jeszcze się nie rozpakowałam, ale jakaś senna jestem i snem przyspieszam powrót Męża z pracy, wstaję z Nim, On idzie do pracy, ja powyszywam lub książkę poczytam i dalej w kimono, dziś nawet mi się jakoś nie chciało a spałam prawie 3h :szok: i tak dni uciekają a godzina 0 zbliża się nieubłaganie.
Kruszka, co do przyspieszenia porodu, to liście malin, zaczęłam siedzieć na piłce do ćwiczeń no i w spermie zawarty jest jakiś hormon który przyspiesza dojrzewanie szyjki macicy a podczas orgazmu wydziela się oxytocyna, która wywołuje delikatne skurcze, a biorąc pod uwagę że jako że miałam skurcze od 22 tygodnia i musieliśmy żyć w celibacie to teraz jest ostatnia szansa by się sobą nacieszyć, bo po porodzie połóg i zmęczenie i też nici z przytulanek, więc teraz trzeba skorzystać.
Później Was nadrobię, buziaki dziewczynki

czesc kochane dziewczynki :-)

wiem, ze wszystkie slodko spia o tej porze. My sobie z M pogralismy troszke na pecetach (w tv kaszana, ze az czlowieka skreca), no i mowie dobra wystarczy czas odwiedzic sypialnie... wylaczylam komputer no i ten cholerny dzwiek obudzil mojego spiacego kotefka (samotnie w sypialni) wchodzi siersciuch siada na srodku i drze ryjeczka... jeszcze mialam isc sobie zapalic do kuchni w otwartym okienku, a moj kot biegiem doslownie do kuchni i wyciaga sie na drzwiach lodowki i znowu mialka... dalam jej jesc w przedpokoju (polaczonym z jadalnia bo jest dosc duzy i najblizej kuchni) wlaczylam tv w sypialni zamknelam drzwi od kuchni i popalilam sobie... po moze 5 minutach zagladam do sypialni a moj kotefek przy wlaczonym tv spi jak susel twardo... no zesz cholercia to jest zwierze, a zachowuje sie jak dziecko. Juz kiedys Wam pisalam, ze jak sie budzi sama w sypialni to mialczy az ktos do niej pojdzie i wezmie na raczkach przeniesie do pokoju... niom ale teraz wiem ze tylko jak tv jest wylaczone.
No nic ide sie polozyc, moze sie przesunie siersciuch i zrobi mi troche miejsca do spania w naszym lozku :-D

reklama
Wczoraj zaczęłam wieczorem oglądać komedię, zasnęłam ok.21:30 a dzisiaj pospałam do 9tej! Pierwszy raz od niepamiętnego czasu czuję się wyspana, ciekawe na jak długo hehe :-). Bardziej byłam zawiedziona niż zła wczoraj, no ale nic, weekend zawsze mi baardzo szybko mija, z tego tytułu że nie muszę pracować więc poniedziałek będzie lada moment. Wczoraj wieczorem byłam tak śpiąca już od 20tej, jak sobie pomyślę, że w momencie w którym już wczoraj spałam, siedziałabym w poczekalni nadal, to myślę że lepiej ta wizyta w ten poniedziałek bo o normalnej godzinie przynajmniej ;-)
Karo01 gratuluję! To dobry znak, jeszcze trochę cierpliwości, a zobaczysz, wszystko się ułoży tak jakbyś chciała. Trzeba tylko jeszcze troszeczkę poczekać, ale pamiętaj że jesteś coraz bliżej nowych staranek i nowej ciąży!
Myszka2829 mój M raczej do kuchni się nie nadaje... on jak widzi że margaryna pryska na patelni to zawału dostaje a co dalej!
Trzymam &&&& za "groźne dni" :cool2:.
A ja mam za to gościa od wczoraj wieczorem. 50kg pieska! hehe waży tyle co ja więc nie dam mu rady raczej :tak:ale mam nadzieję że będzie się słuchał. Brat mojego M wyjechał na tydzień urlopu i nie miał co z piesiem zrobić, w takie mrozy to na dworze cały czas nie dałby rady, no więc przywieźli go do nas. Teraz będę miała kompana na najbliższe dni, 10 lat już ma więc większość czasu nic nie robi tylko leży.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry