• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Danutaski ogromne &&&&&&&&&&&&&&&&&&& byś dzis sie poryczała ze szcześcia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

My juz jutro wracamy z nartek. Dzis rano nawet mialam kryzys, tak mnie nogi bolały, ze nie chcialo mi sie wstawać, ale nie chciałam S robic przykrości. Okazało się, że dziś zjezdzało mi się najlepiej! Nie meczyłam sie tak jak wczesniej.
Buziaki

Danutaski zrób tak jak mówi Kruszka - popłacz się ze szczęścia ale dopiero w poniedzałek!!! Wiem co sobie teraz myślisz i jaka jesteś wkurzona - ale spróbuj się wyciszyć...Kropek równie dobrze może zostać w poniedziałek pozdrowiony!!!:tak: Będzie dobrze, zobaczysz!!!!

Danutaski szkoda, ale "co się odwlecze to nie ucziecze". Doczekałyśmy piątku to i do poniedziałku wytrzymamy! My tak jak Ty żyjemy tym USG. Plusem tego wszystkiego jest to, żę że w poniedziałek Kropek lub Kropka będzie większa i łatwiej ją zobaczysz.

kochająca mama
nie strasze lylko dzielę się swoimi doświadczeniami ... Ale każdy jest indywidualnym przypadkiem i może być zupełnie inaczej. Trzymam za Was

niooo jak chcialas pozdrawiac Kropka beze mnie ???
wycalowac monitor mi tam w poniedzialek prosze :-)
Nie ma sie co zloscic lepiej ze odwolal wizyte niz mialby cos pominac ze wzgledu na wadliwy sprzet :-), a i Kropek nam podrosnie o te pare dni :-)

Mzc mnie sie te moje zyciowe sytuacje po czasie tez wydaja zabawne, ale wtedy kiedy sie to dzialo zabawne nie bylo ;-)

z reszta zycie jest zbyt powazne, zeby je jeszcze zbyt serio brac :-D trzeba sie czasem posmiac z tego co nam sie przytrafia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry