dzien dobry kochane :-)
Ania jestem, jestem wszystko tak jak bylo bez zmian... o wynikach nadal cisza.
Jesli mowimy o ginkach jak widze kobiete w gabinecie to robie w tyl zwrot... w szpitalu zanim urodzilam Tomcia mialam badane wody plodowe 3x dziennie, mialam takie szczescie ze trafiali sie sami faceci na dyzurach... az piatkowego poranka ide na badanko do gabinetu a tam BABA. Mowi do mnie prosze na fotel, no to ja z bebenkiem hop(no nie bylo to takie latwe^^) i siedze i czekam. Pani doktor najpierw z dobre 10 min gadala przez telefon, potem wszedl ktos i ja wywolal z gabinetu (oczywiscie drzwi nie zamknela za soba i siedzialam tak sobie pokazujac wsio kazdemu zainteresowanemu) a jak juz wreszcie sie zjawila i wziela do roboty... to niech ja drzwi scisna taka delikatna byla. Po porodzie jeszcze musialam kontrolnie isc do rejonowego ginka a tam znowu baba, ja w tyl zwrot a ta do mnie... nie nie my musimy sie zbadac jak nie po dobroci to sila mi pania przyprowadza...
No i tak sobie przez 14 lat szukalam ginka to przede wszystkim musi byc facet... z Sarah w szpitalu zgadnijcie jakiego mialam lekarza... dokladnie kolejne babsko z usmieszkiem mowiace do mnie "nie boj sie my ci tu pomozemy" (dodam, ze mnie porody nie przerazaja (dla mnie to cos jak mega zatwardzenie ;-)), a strach byl bo bylo za wczesnie i balam sie o Niunie).
Dentystow tez wole facetow, bardzo delikatni i wyrozumiali (od jednego uslyszalam o dzwieku wiertarki "zrobimy szybciutko, bo mnie tez ten dzwiek drazni"

, do tego w gabinecie mial radio i sobie spiewal^^, gabinet mial kolor rozowy

). Potem poznalam jedna bardzo mila i wyrozumiala kobiete zajmowala sie moim synusiem (no i on uwielbia wizyty u dentysty) generalnie ja jestem wielki panikarz jesli chodzi o dentyste, ten mily doktorek z rozowego gabinetu(byl chirurgiem) zanim sie zaopiekowal moja 8-ka polecil wziac cos na uspokojenie (ziolowego) bal sie ze mu zejde na fotelu... no to taki ze mnie bohater

.
Danutaski Slonce moje wszystko bedzie dobrze, a Kropek jeszcze Ci da popalic za te "pozytywne mysli" jestem tego pewna