Ani@k
Fanka BB :)
Myszka cieszę się że wszystko w porzadku...jednak nas do tych facetów ciągnie ;-)
Bibik witaj
[*] dla Twojego Aniołka. A dodatkowo boli? Nie miałam czegoś takiego, dziewczyny mają rację idź do lekarza - wszystko będzie jasne...
Danutaski
fajne określenie "obrośnięty jak maupa"...ojć...ale to musi swędzić...;-)
Kochająca_mama no i po krzyku. Ale ja zastanowiłabym się nad zwolnieniem...
Mzc tyle niesprawiedliwości jest na świecie, ze gdybyśmy miały to wszystko ogarnąć - człowiek by zwariował...niestety :-(
Dziewuszki, ja uciekam powolutku...dziś chyba wczesne spanie mnie czeka...
Danutaski, jutro wiesz
- cynk zaraz po wizycie &&&&&&&&&&&&&&&&
Bibik witaj
[*] dla Twojego Aniołka. A dodatkowo boli? Nie miałam czegoś takiego, dziewczyny mają rację idź do lekarza - wszystko będzie jasne...
Danutaski
fajne określenie "obrośnięty jak maupa"...ojć...ale to musi swędzić...;-)Kochająca_mama no i po krzyku. Ale ja zastanowiłabym się nad zwolnieniem...
Mzc tyle niesprawiedliwości jest na świecie, ze gdybyśmy miały to wszystko ogarnąć - człowiek by zwariował...niestety :-(
Dziewuszki, ja uciekam powolutku...dziś chyba wczesne spanie mnie czeka...
Danutaski, jutro wiesz
- cynk zaraz po wizycie &&&&&&&&&&&&&&&&
jak jeszcze jakaś obsuwa będzie to pewnie jeszcze później wejdę. Dzisiaj jestem dobrej myśli i pełna nadziei! Jutro dam znać jak wrócę od gina, chociaż jedno zdanie napiszę jak będzie późno. Dowiedziałam się że jedna z moich dalszych koleżanek jest w ciąży (drugiej, w pierwszej urodziła zdrowiuśkiego chłopczyka) i była na wizycie mniej więcej w tym samym czasie co ja (tj. 5 tydzień + kilka dni) i także widziała w pęcherzyku tylko ciałko żółte. No i ona teraz też będzie na dniach szła na następną wizytę, porównywałam sobie jej "lekkie" podejście do ciąży, a moje "panikarskie" zachowanie - jak inaczej się zachowujemy, jeżeli przeżywamy stratę.
. Dziękuję Ci za wszystkie informacje. A andrologaw W-wie zaczynam szukać i na wizytę sie udamy. Zastanawiam się jeszcze, czy ten niski poziom testosteronu może meć wpływ na utrzymanie ciąży??? no i na rozwój dzidziusia???