• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witajcie kochane. Na razie nie nadrabiam Was, bo nie mam siły siedzieć, czuję się wykończona i cały czas prawie leżę. Boli mnie żołądek jak leżę, po jedzeniu, na głodnego, jak śpię, praktycznie cały czas - do tego doszła biegunka. Nic mi nie pomaga. Rano dzwonię do gina pytać się co mam zrobić.

reklama
Będe w Sokołowie Podlaskim (tam maja najnowszy sprzęt laparoskopowy). Będe w szpitalu 3 dni..jeden dzien przed zabiegiem i jeden po :-p. Będzie spoko mam nadzieje..o ile bede mogła używać laptopa w nocy..bo ja z laptopem nawet śpie..

Trzynastka jesli moge sie zapytac kiedy mialas doszyszczanie bo ja tez je bede miala troche wiecej niz 2 miesiace

po poronieniu.I moze glupie pytanie ale co to jest endometrium?Jesli mozesz odpisz jak najszybciej to moze troche

mnie to uspokoi.

MIlej snow zycze

ttrzynastka witamy w gronie marcowych starszej ;) Martochanie stresuj się szpitalem. Jak będziesz miała możliwość to daj znać co u Ciebie danutaski wypij trochę wody zuber ze slotwinianka.

Ostatnia edycja:
Danutaski kochana wspomnij lekarzowi ze mialas ostatnio psa w domu, u kotow jest toksoplazmoza u psow cos podobnego ale nazwy nie pamietam. Cos dlugo Cie to trzyma :-( a zuber tak jak Galway pisala nie polecany w ciazy, koniecznie idz do lekarza.

Trzynastka jesli moge sie zapytac kiedy mialas doszyszczanie bo ja tez je bede miala troche wiecej niz 2 miesiace

po poronieniu.I moze glupie pytanie ale co to jest endometrium?Jesli mozesz odpisz jak najszybciej to moze troche

mnie to uspokoi.

MIlej snow zycze

chodzi ci o datę zabiegu? 2 luty
endometrium to jest wyściółka macicy. jak masz jeszcze pytanie to pisz śmiało.

Witajcie kochane. Na razie nie nadrabiam Was, bo nie mam siły siedzieć, czuję się wykończona i cały czas prawie leżę. Boli mnie żołądek jak leżę, po jedzeniu, na głodnego, jak śpię, praktycznie cały czas - do tego doszła biegunka. Nic mi nie pomaga. Rano dzwonię do gina pytać się co mam zrobić.

najlepiej zapytać gina, bo na własną rękę to strach brać leki. pij dużo płynów. i zdrówka życzę.

Witajcie. Dzisiaj od rana lepiej się czuję. Wczoraj wieczorem po herbatce miętowej przestał boleć mnie żołądek i dzisiaj nie boli. Biegunka też trochę mniejsza. Wczoraj w południe oddałam psa i zastanawiam się czy moje samopoczucie mogło być z nim jakoś związane? Przewietrzyłam już dwa razy cały dom. Ja nigdy psa nie miałam więc nie mam porównania jak reaguję na co dzień na obecność pas. Na razie nie dzwonię do lekarza, będę czekać czy się gorzej poczuję, jeżeli jednak poczuję się gorzej to wtedy zadzwonię. Oby już nie. Nawet wstałam z łóżka dzisiaj, co w ostatnich dniach nie było możliwe. Jak będę się dobrze czuła, po południu postaram się Was nadrobić. Trzymajcie się.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry