• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
to u mnie jeszcze inaczej, po pierwsze nie miałam wcześniej łyżeczkowania, tylko farmakologicznie indukowane poronienie, to było 12.12, a pierwszy i ostatni zabieg 2.02. właśnie dostałąm okres z czego bardzo się cieszę, bo zacznę starania. lekarka mówiła żeby odczekać 3 miesiące, ale na tym forum przeczytałam, ze można od razu. fajnie, ze twój lekarz już ci pozwala, więc pewniej się czuję, co do decyzji o staraniach. macica już się obkurczyła, miała 2 pełne miesiące na to. a szyjkę ponoć nie rozszerzała mi ta lekarka, chwaliła, że tak dobrze wykonała zabieg. martwię się, ze może hormony mogą być rozchwiane i tak się nie uda.
ciekawa jestem dlaczego lekarz ci pozwala od razu po zabiegu? bo oni się asekurują.

To u ciebie jeszcze inaczej niz u mnie.Lekarz powiedzial ze moge sprobowac w marcu jak oczywiscie teraz z tego lyzeczkowania wyjda dobre wyniki tzn.dobre ze byly to jeszcze jakies reszki i potem bedzie juz macica czysta.Ale jesli bedzie to co innego to napewno nie bede mogla.

reklama
Dawajcie czadu dziewczyny w marcu , bo jeszcze Was wyprzedzę :-p.
Buziaki dla Wszystkich :-)
Jest mi ogromnie dobrze..gotuję sobie czerwone curry z kurczakiem słuchając Etty James.. (mam jej 2 płyty :D)..brakuje tylko kieliszka wina..ale głupio mi tak pić alko przed jutrem :-p. Jeszcze pomysla ze jakas pijaczką jestem.. :-D

Ani@k to zrobie jutro rano, tylko musze gdzieś po pracy namierzyć w aptece ten strumienowy

No Mgiełka ogromne &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za jutrzejsze testowanko

dziewczyny mi ginka zawsze powtarza, ze jak mam spore endometrium tzn ze była owulka. ale cóz ja zawsze mkoge coś przeinaczyć.
Dzis miałam USG i moj pecherzyk zaleznie z której strony mierzony ma 22/24 mm. Teraz miałam bóle owulacyjne, więc trzeba S złapać i mocno przytulac. Kolejne USG w środe, więc okaże sie czy pękł czy nie.....:tak:

Kruszka no to trzymamy kciuki :-)

Mgielka test najlepiej z rana zrobic przy pierwszym siusianiu (jak tak wczesnie, potem nie ma znaczenia pora dnia)

Karo bedzie dobrze :-)

Martusia jak masz ochote napic sie winka to ja nie widze problemu, potem przy starankach to juz nie bedzie jak, a po starankach to alko nie wskazany ;-) Zeby mieli prawo sie smiac ze jakas alko jestes musialabys pic codziennie ;-) wiec jak masz ochote to co sobie odmawiac :-D. A ludzmi sie nieprzejmuj zawsze cos znajda do gadania :-D
Ja sie smieje, ze poki jeszcze o mnie gadaja to znak ze zyje ;-)

Danutaski, reakcje alergiczne sa przerozne i jednak lepiej wejdz do doktorka i powiedz o zwierzaku.

Witam...
A gdzie Mgiełka z wiadomościami????
Myszka dawno Cię nie było...
Karo i MartOocha pewnie się pakują do szpitala dziewczynki za was &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Danutaski jak się czujesz?

Dziewczynki mam pewien plan...
Może warto by było spisać wszystkie nasze "dolegliwości" po zabiegu/poronieniu/starcie...
Co Wy na to?
Proponuję zebrać wszystkie informacje i wkleić do naszego bloga...
Piszcie do mnie na pryw. a jeżeli nie uda mi się tego wkleić...poczekamy jak MartOocha wróci :tak:

Ani@k nie wytrzymałam i zrobiłam wczoraj ( bez sensu ) wyszedł cień cienia drugiej kreski, więc kupiłam dziś jeszcze jeden i zrobie jutro rano z pierwszego moczu,
ale wczoraj wieczorem się źle poczułam temp 37,1 bóle głowy i mięśni, spać nie mogłam całą noc, ranow ziełam ibum bo mnie strasznie głowa bolała, sama nie wiem jakiś wirus chyba ale ani kataru ani kaszlu nie mam,
i uwaga zemdliło mnie rano po kawie, tylko że jak może to jakiś wirus to będzie po ciąży, mój M mnie wczoraj ochrzanił , że z wcześniejszą dzidzią też się tak napalałam a potem co wyszło
eh

Mgiełka cień cienia!!!! :szok: no to chyba juuuuuż!!!
Najlepiej robić z porannego siku:tak: zatem czekamy do jutra rana, ale wydaje mi się że II murowane:tak:

Hej Kobietki
Ja się grzecznie melduję w dwupaku :confused: Lekarz dziś tak samo się zdziwił jak ja, że jeszcze się u niego zjawiłam. Nie mogę za bardzo pomóc przyspieszyć, bo mnie znów rwa kulszowa dopadła i rodzinny mnie uświadomił że raczej nie puści do porodu więc raczej nie obejdzie się bez znieczulenia, bo ból jest okropny, chyba że ten porodowy zabije wszystkie inne bóle :szok:
Mgiełka, liczę jutro na BARDZO DOBRE wieści &&&&&
Oby coraz więcej Kruszków tu zagościło, życzę Wam WSZYSTKIM tego z całego serca. Kruszka i Lopop za Was trzymam kciuki w pierwszej kolejności, bo już się wystarczająco naczekałyście, jak odwiedziłam to forum w październiku byłyśmy we 4 z Ewelką. Niech wiosna nie tylko pobudzi przyrodę do życia, ale i w Was niech powstanie kolejne życie :*************

reklama
Galwaygirl a z rana myślałam o Tobie :-) to ile jeszcze bedziesz czekać? no i opowiedz czy poród naturalny czy może cc?? Podobno jak się duuuużo spaceruje to się poród wywołuje...:confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry