Wikama
Fanka BB :)
Ja uważam, że szefowa Ewcika to cierpi na syndrom ostrego niedorż.....a
. Po prostu chłopa jej brak! Ewcik wynajmijcie jej jakiegoś na godzinkę czy dwie
!!!
Myszko już Małej dwa tygodnie nie widziałam a to będzie pierwszy raz w tej ciąży!!! Uważam że to wielki sukces że w międzyczasie nie pojechałam na ip! Kurcze, muszę tak jak Zapominajka nie dopuszczać myśli o porodzie przed 36 tc! A co do zakładu, to chyba byłby pierwszy w moim życiu który szczerze chciałabym przerąbać!!!!
Myszko już Małej dwa tygodnie nie widziałam a to będzie pierwszy raz w tej ciąży!!! Uważam że to wielki sukces że w międzyczasie nie pojechałam na ip! Kurcze, muszę tak jak Zapominajka nie dopuszczać myśli o porodzie przed 36 tc! A co do zakładu, to chyba byłby pierwszy w moim życiu który szczerze chciałabym przerąbać!!!!

jak Wojtuś pozwoli to jutro chociaż troszkę nadrobię. Aaa i ja byłam na przeglądzie podwozia i wszystko gites tylko coś mi ten szef ziarninuje i czasem podkrwawia-powiedziała, że jak mi będzie przeszkadzało to mam przyjść podwiązać. W sumie bym poszła ale łudzę się że się zagoi bo to jest w tym miejscu gdzie najbardziej bolało.